ИспанияАнтонио Вадийо: «Мы продолжаем стучаться в двери к грандам»РоссияРоссия. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 2. LIVE!КазахстанКака — о чемпионате Казахстана: «Никакой уверенности, много сомнений»ИспанияИгрок «Мовистар Интер» заболел COVID-19ФранцияПьер Жаки: «Следующий этап развития футзала во Франции зависит от его профессионализации»Экстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 1. «Енергія» і «Продексім» стартували з перемогЖенский футзалФутзалістки збірної України провели майстер-клас для майбутніх чемпіонівКазахстанМакси-интриги в мини-футболеКубок УкраиныФінал чотирьох Кубка України перенесено на 19-20 серпняЮношеский футзалАкадемія НФК «Ураган»: готовність №1 Экстра-лигаАндре Броканело: «Ты можешь работать хорошо и не выиграть, ты можешь вообще не работать и выиграть, но если ты работаешь хорошо, гораздо больше шансов, что ты победишь»ТурнирыРоман Проць: «Загалом, нововведення у футзальних правилах мають на меті спрощення гри»Беларусь«Борисов-900» дал старт предсезонке, а также представил Вячеслава Быковского и Дмитрия КудиКазахстан«Кайрат» может подписать Рината Турегазина и отпустить двух игроковЭкстра-лигаОлександр Бондар повертається до РівногоТурниры«Володимир» у фіналі розгромив «Яско» і виграв «Odessa Open Cup-2020». WeekendАссоциация футзала УкраиныОновлені Правила гри у футзал 2020/2021 українською мовоюИталия53-річний Марсіо Браншер ще на рік продовжив контракт з «Реалом Арциньяно»БеларусьШкола футбола и школа жизни, где тренер, как отец. Не картонная команда МФК ЦКК

Чемпіонат України серед ЗВО: результати матчів 9-12 березня

Позаминулого тижня відбулись чергові матчі чемпіонату України з футзалу серед закладів вищої освіти. 


Пропонуємо вашій увазі результати цих матчів.

9 березня.

ІФКФВНУФВСУ (Івано-Франківськ) – НУ «Львівська політехніка» (Львів) – 2:5
Голи:
Масевич (8), Британ (20) – Панасюк (22, 29), Косий (30, 34), Деньчук (40)
ІФКФВНУФВСУ: Гуйван – Сенюк, Масевич, Британ, Бичків – Петросюк, Лейбюк, Данилишин, Дичук – Гордієвич, Хом’як.
НУ «Львівська політехніка»: Морикишка – Легендзевич, Панасюк, Косий, Гірний – Белозьоров, Білоус, Сивак, Деньчук.
Попередження: Белозьоров (1)

У Західній Конференції був зіграний черговий матч чемпіонату України з футзалу серед закладів вищої освіти сезону 2019/2020 р. р. І знову це було протистояння з присмаком FAVBET Екстра-ліги, адже знову зустрічались у очному поєдинку команди івано-франківського Коледжу фізвиховання та Національного університету «Львівська політехніка». Чому це було протистояння з присмаком FAVBET Екстра-ліги, ми вже писали, тому повторюватися не будемо.

Господарі майданчику дуже хотіли взяти реванш за поразку у Львові. Тому, не дивно, що вони і відкрили рахунок у цій грі. Можливо, не так швидко, як би цього хотілося івано-франківцям, проте все-таки вони повели у рахунку. А під кінець другого тайму Британ змусив голкіпера львів’ян Морикишку вдруге витягати м’яч з сітки своїх воріт. Рахунок 2:0 мав би налаштовувати на те, що реванш таки відбудеться. Однак, іншої думки був капітан гостей Панасюк, який майже на початку другого тайму відквитав один м’яч. А незадовго до екватору другої половини зустрічі той же Панасюк оформив дубль. Зреагувати на це івано-франківці встигли. Точніше, їм не озволив це зробити Косий, який вивів «Львівську політехніку» вперед. І після цього львівські футзалісти змогли закріпити свою перевагу в рахунку. Фінальна сирена сповістила про перемогу львівської команди з рахунком 5:2. А це означало, що реванш так і залишився лише у планах представників івано-франківського Коледжу фізвиховання.    

11 березня.

НУ «Полтавська політехніка» (Полтава) – «Надія-ЗНУ» (Запоріжжя) – 8:4
Голи:
Койнаш (10, 26), Шаповал (11), Білан (13, 31), Печарський (18), Каралкін (38), Шимбаков (40) – О. Мандичев (19), Кісін (36, 39 – з 6-метрового), Миргородський (40)
НУ «Полтавська політехніка»: Педько – Шимбаков, Горбаченко, Кривчун, Білан – Печарський, Ярош, Підлевич, Шаповал, Койнаш, Кучеров, Каралкін, Бабець, Любчич.
«Надія-ЗНУ»: Пучка – Биковський, Селімов, Кабак, Прочан – Шаповал, Гурман, Кісін, Д. Мандичев, О. Мандичев – Миргородський.
Попередження: Печарський (20), Педько (40) – Биковський (4), О. Мандичев (7), Гурман (23)

12 березня.

«Рятівник-ЧІПБ» (Черкаси) – НПУ ім. Драгоманова (Київ) – 5:0 (технічна перемога)
НУХТ (Київ) – «Академія-ЧНТУ» (Чернігів) – перенос
«КПУ-Спартак» (Запоріжжя) – КНУ (Кривий Ріг) – 5:0 (технічна перемога)


Зазначимо, що наразі всі футбольні та футзальні змагання призупинені через небезпеку поширення коронавірусу. Про відновлення змагань буде повідомлено пізніше.

Джерело - Пресслужба ВФАС

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.