Экстра-лигаМихайло Соколовський: «Сашко Бондар, Денис Овсянніков, Андрюха Мельник – їм по 40 років, а вони ще грають. Такий рівень ліги»Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. Україна на виїзді поступається ХорватіїСборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с АргентинойЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: ​«Шесть команд чемпионата Киева могли бы играть на нормальном уровне в Экстра-лиге»ИспанияКубок Испании-2021: все участники определеныСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат мираКубок світу ФІФА: порівняння футзального і футбольногоСборная УкраиныВалерій Легчанов здав позитивний тест на коронавірус перед від'їздом до ХорватіїЭкстра-лигаЮнаков, Доманський і Почебут залишили «ДЕ Трейдинг»Сборная УкраиныОлександр Косенко: ​«Хорватія добре нам відома, ми з нею частенько грали»Аргентина«Сан Лоренсо» – обладатель Суперкубка Аргентины-2021Экстра-лигаЯрослав Пєсоцький: ​«Намагатимемося усіх поставити на ноги перед іграми плей-оф Екстра-ліги проти ​«Продексіму»Бразилия​«Магнус» – обладатель Суперкубка Бразилии-2021ИталияИталия-2020/21. Тур 22. Пробуждение «Эль Дьябло» и две неудачи «Аква&Сапоне»ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 22-го тураКазахстанКака: «Было бы классно, если бы все граждане Казахстана были такими патриотами и ответственными, как Игита»

Володимир Валявка: "Дєнюжкін та Маринюк вирішили влаштувати демарш…"

Президент «Кардиналу-Рівне» Володимир Валявка – про деталі розірвання контрактів з Віталієм Дєнюжкіним та Мар’яном Маринюком

Президент «Кардиналу-Рівне» в ексклюзивному інтерв’ю 1Football.info розповів про деталі розірвання контрактів з Віталієм Дєнюжкіним та Мар’яном Маринюком.
 
Декілька днів тому «Кардинал-Рівне» несподівано лишився двох гравців основи – голкіпера Віталія Дєнюжкіна та універсала Мар'яна Маринюка. Звично для сьогоднішніх реалій причиною називались заборгованості по зарплаті.
 
Вчора наставник "кардиналівців"
Сергій Піддубний вже розповів нам, що його екс-підопічні зникли як дезертири. Сьогодні ж ми звернулися до президента Кардиналу Володимира Валявки з проханням детальніше розповісти про інцидент.
 
– Фактично Дєнюжкін та Маринюк були відраховані з команди, тому що деякий час пропускали тренування, а на останню гру регулярної частини Екстра-ліги про «Титан-Зорі» взагалі не з’явилися – говорить Володимир Ярославович. – До речі, з Дєнюжкіним це вже було не вперше, і я його і раніше попереджував в таких випадках, але зараз це знову повторилося. Тому з ними були розірвані контракти і наданий статус вільного агента.
 
Причина тому
 заборгованості по зарплаті?
– Перед ними були певні заборгованості. Але це стосувалося не лише Дєнюжкіна та Маринюка, а всієї команди. Декілька тижнів назад я зустрівся з хлопцями на одному з тренувань, пояснив їм ситуацію, розповів деталі справи, і команда мене зрозуміла, погодившись грати далі з очікуванням виплат. В принципі, хлопці знають, що в мене завжди початок року важкий в фінансовому плані. Але далі ситуація покращується, і до початку наступного сезону ми розраховуємось по всім боргам.
 
Мене розчаровує те, що Дєнюжкін та Маринюк вчинили саме так, а не звернулися до мене, щоб хоча б поговорити. Що цікаво, вони також погоджувались грати далі, коли я зустрічався з командою. Але через декілька тижнів все-одно вчинили по-своєму, влаштувавши демарш перед початком плей-офф. Вони думали, що ми будемо їх просити…
 
Що ж, дуже шкода втрачати таких гравців перед початком плей-офф. Тим паче, залишившись з одним голкіпером. Але маємо, що маємо, і будемо сподіватися на краще.
 
Джерело –
Лев Миргородський, 1Football.info

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.