БеларусьБеларусь. 25 тур. Без шансов для аутсайдеровКазахстанКака: «Каждый поход в супермаркет был для меня приключением»Первая лига Первая лига. Плей-офф. 1/4 финала. Ответные матчи. LIVE!Вторая лигаДруга ліга. Фінал чотирьох. 1/2 фіналу. LIVEЛьвовскаяСтепан Середа: "Пройшовши медогляд, спортсмен полегшує життя і собі, і лікарю"Сборная УкраиныОлександр Косенко: «У вересні плануємо провести спаринги зі збірними Румунії та Грузії» Сборная УкраиныТовариський матч. Україна​ – Хорватія – 3:0. Післямова + ВІДЕОФутзал в миреОбзоры матчей товарищеских матчей национальный сборных 9-10 апреляБеларусьБеларусь-2018/19. 24 тур. Голы украинских бомбардировСборная УкраиныУ другому матчі Україна впевнено обіграла ХорватіюЭкстра-лига«Екстра-футзал»-18/19: випуск № 25Сборная Украины19.00. Украина – Хорватия. 2 матч. LIVE!Сборная УкраиныНиколай Белоцерковец: «Во втором тайме переиграли хорватов, просто не повезло забить»Детский футзалКубок Конференцій: огляд матчів другого ігрового дняСборная УкраиныУкраїна – Хорватія. Товариський матч № 2. АнонсЖенский футзалВизначився розклад матчів за участі київського «IMS-НУХТ» у рамках European Women`s Futsal TournamentСборная УкраиныТовариський матч. Україна​ – Хорватія – 1:1. Післямова + ВІДЕОЛига чемпионов УЕФАИстория финалов КУЕФА. Сезон 2010/11Юношеский футзалВідбулося жеребкування фіналу чотирьох чемпіонату України серед ЗВО (+відео)Сборная УкраиныУ першому матчі Україна і Хорватія розписали мирову

Відбулося жеребкування фіналу чотирьох чемпіонату України серед ЗВО (+відео)

За підсумками жеребкування визначилися пари півфіналістів.

 
Спочатку згадаємо як починалася стадія плей-оф.

Чвертьфінали

20 березня пройшли перші поєдинки чвертьфіналів чемпіонату України з футзалу серед студентів сезону 2018/19.

10:30   «ЗДМУ» м. Запоріжжя – «НУХТ» м. Київ 0:2

Перший матч розпочався о 10:30. Запорізький "ЗДМУ" приймав київський "НУХТ". Матч розпочався з обопільних атак. Але все ж по голу в кожному з таймів вдалося забити "харчовикам". Зазначимо, що запоріжці догравали матч в меншості. 

12:00   «КНУ» м. Кривий Ріг – «НПУ ім. Драгоманова» м. Київ 3:2

Слідом за першим матчем розпочався поєдинок у Кривому Розі. Там місцевому "КНУ" вдалося додавити столичних суперників із "НПУ імені Драгоманова" із рахунком 3:2. Але навіть це не гарантує футзалістам із Кривбасу вихід до Фіналу чотирьох, через те, що "педагоги" мають два голи на виїзді. У матчі-відповіді, який пройде за тиждень, їм достатньо забити лише один гол, при цьому не пропустивши жодного.

12:00   «ІФКФВНУФВСУ» м. Івано-Франківськ – «ХНУ»  м. Харків 1:5

Найцікавіше відбувалося в Івано-Франківську. На захід України завітали гості з Харкова. Зрозуміло, що обидві команди націлювалися на перемогу. Спритнішими ж виявилися футзалісти "ХНУ". Після першого тайму рахунок на табло показував досить впевнену перевагу гостей. 2:0. Вже у другій половині гри івано-франківці один гол відквитали. Але, на жаль, на більше не спромоглися. "ХНУ" вирішив забезпечити собі комфортну перевагу перед матчем-відповіддю. Як підсумок - 5:1. 

21.03.2019, 11:30. м. Суми.
"СДПУ ім. Макаренка" 3:1 (1:1) «Львівська політехніка»
Голи:
Андрій Лисенко (10’), Максим Ганжа (++31’), Руслан Окопний (39’)— Олег Легендзевич (20’)

В Сумах пройшов завершальний матч першої частини чвертьфіналів ЧУ з футзалу серед студентів. "СДПУ імені Макаренка" приймав західних гостей зі "Львівської Політехніки".

Із самого початку матчу сумчани почали грати "першим номером", що вилилося у результат на 10-й хвилині - Андрій Лисенко відкрив рахунок. "Політехніки" не погодилися з таким розвитком подій, тож на 20-й хвилині Олег Легендзевич відновив рівновагу - 1:1.

У другій частині матчу Максим Ганжа на 31-й хвилині знову вивів "педагогів" уперед, а Руслан Окопний наприкінці матчу встановив остаточний рахунок - 3:1. Таким чином, сумчани мають перевагу у два голи перед матчем-відповіддю у Львові, який відбудеться наступного тижня.

27.03.2019 (середа)
11-00   «НПУ ім. Драгоманова» м. Київ – «КНУ» м. Кривий Ріг - 3:2 (пен. 2:0). Перший матч: 2:3
12-00   «НУХТ» м. Київ – «ЗДМУ» м. Запоріжжя - 5:6. Перший матч - 2:0.
13-00   «ХНУ»  м. Харків – «ІФКФВНУФВСУ» м. Івано-Франківськ - +:- . Перший матч - 5:1.
28.03.19 (четвер)
12-30   «НУ «Львівська політехніка» м. Львів – «СДПУ»  м. Суми - 4:1. Перший матч - 1:3.


Серія 6-метрових, голепад, та камбек. Такою надцікавою запам'яталася друга частина плей-оф ЧУ з футзалу серед студентів. 

У середу (27 квітня) пройшло одразу 3 матчі-відповіді плей-оф. "Педагоги" зустрічалися з криворізьким "КНУ". Київські "харчовики" мали закріпити свою перевагу після першого матчу з "ЗДМУ". Харківський "ХНУ" проти "ІФКФВНУФВСУ" у першому матчі розгромив івано-франківців. А "Львівська політехніка" мала створити справжній камбек проти "СДПУ".

Фінал чотирьох чемпіонату України серед ЗВО проходитиме у Львові з 22 по 24 квітня.

Пари півфіналістів виглядають наступним чином:

НПУ ім. М. Драгоманова (Київ) – ХНУ ім. В. Каразіна (Харків)
НУ «Львівська політехніка» (Львів) – НУХТ (Київ)


Саме тут стане відомим чемпіон України з футзалу серед студентів, який поїде на чемпіонат Європи 2019 у Португалії (м. Брага). Визначаться також срібний та бронзовий призер ЧУ серед ЗВО. 
 

Джерело - ВФАС


 

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.