Футзал в мире22.30 Португалия - Таиланд. LIVE!ВетераныВетераны "40 плюс". Первый этап. День первый. LIVE!Первая лига Первая лига. 8-й тур. LIVE!Экстра-лигаТарас Кузь: «На Євро збірній під силу дійти до півфіналу» ЗакарпатскаяФутбольно-аналітична програма "Час футболу"Экстра-лига«Сокіл» у Польщі: перемога та нічия (+відео)ХмельницкийСергій Голов та Святослав Самусь: «Завдання на сезон – стати чемпіонами»Ассоциация футзала УкраиныКомітет дитячо-юнацького футзалу провів чергове засіданняВетераныВетераны "40 плюс": четыре претендента и один бразилец!Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: "Просто так ніхто не посунеться і не звільнить нам місце у півфіналі Євро"Кубок Украины«Екстра-футзал»: випуск № 17ВинницкаяФутбольний Тиждень 280 від 24.01.2018Чемпионат ЕвропыСергей Коридзе: «Любая серия когда-нибудь заканчивается»Сборная УкраиныУкраїна – ІнБев/НПУ: передостання репетиція перед ЄвроЭкстра-лигаВладимир Трибой: «С одесским «Локомотивом» двадцать лет назад выносили всех!»Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Готуємось далі та очікуємо на наступного суперника»ОдессаОдесса. Премьер-лига. 11 тур. Осечка «МКВ»Юношеский футзалВолодимир Салій: "Хочемо довести, що невипадково є лідерами чемпіонату"Чемпионат ЕвропыЗбірна України з футзалу продовжує підготовку до Євро-2018 (відео)ЛьвовскаяГранд Ліга Львова: неймовірний камбек від «Фуджікури» (відео)

Передноворічний тиждень – свято футзалу у Юнацькій Екстра-лізі!

АНОНС МАТЧІВ 7 ТУРУ

Звітній тур у Юнацькій Екстра Лізі, який повинен закрити перше коло змагань, розтягнувся аж на цілий тиждень. Тим самим команди зроблять справжнє свято футзалу для усіх його вболівальників. Адже у цьому турі не буде тільки просто футзалу а ще запеклі баталії, які можуть суттєво змінити ситуацію у турнірній таблиці.

А поки все за порядком!
 


22-23.12.2017 (п'ятниця-субота)

У битві з "Ураганом" СК "Сокіл" не тільки втратив залікові пункти, які опустили підопічних Віталія Розпаченюка на четверту сходинку турнірки та ще дискваліфікацію відбуватиме Ідріс Омарі - лідер хмельничан. Більш ніж суттєва мотивація для енергодарського"Темп-ЗАЕС-Продексім". Підопічні Ігора Черненка живуть завданням почати набирати очки у чемпіонаті. І якщо це їм вдасться у грі із діючим чемпіоном то саме цей фактор може стати стимулом для подальших звершень.

 

23-24.12.2017 (субота-неділя)

Хто ж піде на новорічні свята лідером чемпіонату!? Обидва лідери змагання зустрінуться в очному поєдинку у Івано-Франківську. Зважаючи на суттєву кількість матчів у запасі, Академія "Ураган" в разі перемоги над збірною Харківської області
 може значно відірватись від найближчих переслідувачів. "Дракони" є єдиною командою яка ще не знала гіркоти поразок у сезоні, їхня стабільність вражає а емоційний стан після розгрому "соколят" може дозволити їм продовжити свою серію. Натомість "збірники" не такий простий фрукт. І хоч команда в останніх матчах трішки "промокла" у грі із "Футзал-Дніпром", все ж на підготовку до "Урагану", підопічні Кобзаря-Чернишова мали два тижні. Для команди яка формувалась за місяць до старту чемпіонату пауза із пропуском туру є доречною.

 

27-28.12.2017 (середа-четвер)

Львів'яни, які попали у справжній ігровий ступор, в матчі з "Темп-ЗАЕС-Продексім" значно покращили не тільки турнірне становище а ще й морально-психологічний стан. Закріпити попередній успіх "Енергія-Інтер" буде намагатись у виїзному матчі в Рівному проти місцевої ДЮСШ № 4
. Виїзд для "інтеристів" буде із не простих. Місцева торсида прогнозовано прийде підтримати своїх улюбленців в останньому матчі цього року і підопічні Андрія Мозерова будуть робити все для цього аби не розчарувати їх.

 

29-30.12.2017 (п'ятниця-субота)

У підопічних Андрія Консевича в цьому ігровому вікенді є ряд важливих завдань. Команда не має права уступитись в Чорноморську адже сьогодні (22.12.2017) головний тренер "Футзал-Дніпро" святкує свій День Народження і єдиний подарунок, який прийме тренер це перемога над "Іллічівцем". 

 


 

Чи зуміють зіпсувати святковий настрій "дніпровцям" підопічні Олександра Каплуна? Протягом кількох тижнів "Іллічівець", як клуб зібрав вже кілька всеукраїнських та міжнародних трофеїв, що однозначно повинно позитивно вплинути на моральний стан усіх його гравців. Чорноморськ скучив за великим футзалом. Тому вояж дніпровців практично перед самим Новим Роком буде не з легких і прогнозуємо, що один із колективів буде мати більше приводів для кращого святкування завершення року.

Джерело - 
Юнацька Футзальна Екстра Ліга

P.S. Futsalua.org приєднується до привітань Андрія і бажає наставнику МФК "Футзал-Дніпро" щастя, здоров'я, удачі, сил і терпіння, успіхів і перемог, і обов'язково веселих новорічних свят!

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.