РоссияВладимир Разуванов: «Верили в победу с первой минуты»ВенгрияЗбірна України і в другому товариському матчі мінімально обіграла угорцівВетераныОлег БЕЗУГЛЫЙ нуждается в помощи!ЧехияАнтонин Хрдина: «Амбиции «Минервы» велики – мы должны проходить в следующий раунд»ИталияИталия-2020/21. «Аква&Сапоне» увеличивает отрывРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 6. КПРФ идет без потерьКазахстанКазахстан-2020/21. После первого круга лидирует «Атырау»ЛитваЕвгений Рывкин: «В силу не зависящих от нас причин, мы полностью лишены игровой практики»Сборная УкраиныЮрій Савенко: «Безумовно, нам буде непросто з угорцями»ВенгрияЗбірна України здобула вольову перемогу у першому товариському матчі з УгорщиноюКубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. Перший попередній етап. Результати, огляди, відеоРумынияРоберт Лупу: «Очень важно иметь преемственность – как для нас, так и для самого футзала»Чемпионат ЕвропыЄВРО-2022: Данія – суперник збірної УкраїниКубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. Перший попередній етап. Рятувальник (Київ) – BudmonsteR (Київ). Кияни сильнішіКубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. Перший попередній етап. SKIDKA (Київ) – ELDORADO (Київ). Андердог перемігЕВРО-2022. Квалификация. Литва – Черногория. LIVE!Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. Перший попередній етап. Ураган-2-КФВ – Теремно Хліб. Франківці крокують даліЧемпионат мираСтыковые матчи отбора к чемпионату мира-2021: Хорватия и Чехия разошлись миром, Сербия делает первый шагВетераны«Чорне море» – володар Кубка України 45+!ПольшаЭкстракласа-2020/21. Четыре очка «Констракта» и разгром в Ополе

Матчі між жіночими збірними України та Португалії не відбудуться

Поєдинки, які мали пройти у Лісабоні 17 та 19 листопада не будуть зіграні.


Таке рішення було прийнято Асоціацією футзалу України. Його причиною стало різке погіршення ситуації з COVID-19 в Україні та світі, а також складний переліт (серед доступних) до місця проведення поєдинків. Окрім того, як Португалія, так і транзитні країни постійно змінюють умови в’їзду на свою територію.

Ми надзвичайно вдячні португальській стороні за запрошення! Висловлюємо надію, що матчі між жіночими збірними Португалії та України відбудуться після покращення ситуації з пандемією у світі.

Разом з тим, тренерським штабом збірної було прийнято рішення провести навчально-тренувальний збір у Броварах, який триватиме з 9 по 14 листопада.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.