КазахстанУниверсальный солдат. Как Дуглас вырос в лучшего защитника мираФутзал в мире20.15. Нидерланды. Финал. 2 матч. Ховокубо – Кнооппунт. LIVE!БеларусьБеларусь. Финалы. Дубль Рося и хет-трик КлаудиньоФутзал в миреНовости от FutsalMania: амбициозный «Пезаро» и кубковый успех «Кремлен Бисетр»РоссияАлексей Попов завершает карьеруЭкстра-лигаСергей Бутенко: «Должной подпитки от юношеского футзала пока нет»Женский футзалОлег Шайтанов очолив жіночі збірні УкраїниРоссияВладимир Кравцов, InStat: «Теперь игрок не может сказать тренеру, что цифры статистики неверны»РоссияРоссия. Суперлига. 1/2 финала. 1-2 матчи. ОбзорыЭкстра-лигаДмитро Камеко: «Після червоної картки змусили писати пояснювальну в АМФУ. Але що можна було писати, якщо я вдарив людину головою в обличчя? Тільки маячню.»Экстра-лигаКубок України та «срібні» медалі: енергетики отримали заслужені нагородиЭкстра-лигаОФИЦИАЛЬНО: Свиридов, Калуков и Бессалов покидают «Продэксим»Экстра-лигаАртем Фаренюк – другий новачок «Урагану»КазахстанДамир Балтабаев: «Футзальный «Жетысу» – команда-семья»Экстра-лигаКерівництво НФК «Ураган» підсумувало сезон 2017-2018БеларусьМаксим Воронин: «Надеюсь, Саше Хурсову будет очень приятно, к тому же мы подарили ему еще и победу»Экстра-лигаКирилл Красий: «На сегодняшний день мы – голодная до побед команда»ЖитомирКубок Житомирської області. 1 тур. Камбек “Олесани” і розгромна перемога “Галанту”ОдессаОдесса. Лига Содружества. 2-й тур. Неожиданные разгромы...УкраинаЗавершено футзальний сезон 2017/2018

Кубок України та «срібні» медалі: енергетики отримали заслужені нагороди

Урочистий захід з нагоди здобуття львівською «Енергією» «срібла» Чемпіонату України з футзалу серед команд Екстра-ліги та Кубка України сезону 2017-2018 рр. відбувся вчора, 23 травня.

Команду привітали і вручили нагороди віце-президент Асоціації футзалу України Володимир Гримайло,  т.в.о. начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації  Андрій Тур, президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як, директор із стратегічного розвитку Федерації футболу Львівської області Тарас Репицький.

Володимир Гримайло: «Від імені Асоціації футзалу України приєднуюсь до привітань. Дякую вам за сезон, всім було помітно прогрес команди. Думаю, що величезна заслуга в цьому головного тренера, і не менш важливими є клубні традиції «Енергії».  Ми як Асоціація вважаємо, що найбільшим втіленням цієї клубної традиції є ваш Капітан, «Капітан капітанів» Андрій Федюк».

Андрій Тур: «Надзвичайно приємно бути присутнім сьогодні тут, щоб висловити вам свою шану за цей потужний сезон — Кубок, «срібні» медалі.  Хочу подякувати вам за цікаву гру, всім ентузіастам, спонсорам, тренерам, які долучаються до цієї роботи. Хочу подякувати вашим сім’ям , фан-клубу. Бажаю всім вам подальших успіхів, у наступному чемпіонаті, звичайно, «золото» і знову ж таки «Кубок – Львову!».  

Мирослав Хом’як: «Від президії Асоціації футзалу Львівщини і від себе особисто хочу привітати вас із завершенням цього надзвичайно напруженого  чемпіонату. Ми вже звикли до перемог «Енергії», ми завжди пишаємось вашим перемогами, видовищними футзальними матчами. І цього року ми хвилювались і вболівали за вас як ніколи. Я розумію, що тільки зусиллями тренерського штабу, президента клубу, всієї команди, як працювала біля вас, ви зуміли досягнути   таких надзвичайно високих результатів. Бажаю вам так тримати, ми очікуємо від вас ще перемог у майбутньому і ми готові підтримати вас у всіх починаннях. Дякуємо вам!»   

Тарас Репицький: «Ви створили історію львівського футзалу, львівського футболу. У майбутньому  сезоні бажаю Вам не зупинятись на досягнутому і старатись досягнути нових висот, які ви будете ставити перед собою».



З вітальними словами звернулись до команди також керівники ПрАТ «Львівобленерго», партнери клубу Мирон Кіндій, Роман Кедик, Михайло Мосій, Юрій Семко та всі наші друзі.

«Всі ми дуже вами пишаємось. Адже не дивлячись на ті нюанси, які іноді трапляються, ви настільки достойно завершили цей сезон: з Кубком та «срібними» нагородами, — звернувся до команди енергетиків Голова Правління ПрАТ «Львівобленерго», Почесний Президент СК «Енергія» Володимир Матвіїшин.  — Я від щирого серця вітаю вас з цими прекрасними здобутками. Переконаний, що у нас разом з вами попереду виключно перемоги — я на це сподіваюсь і цього вам бажаю».

Фото 
тут.
 
Джерело –
energia.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.