ХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги. 2-й турВетераныСергій Вацяк: "З першості Львова - у Суперлігу Росії"Экстра-лигаЧому протистояння ХІТа та Енергії — найкраще, що могло трапитися в українському футзаліЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Огляди перших матчів півфінальних серій. Абсолютна рівністьЛьвовУ Львові стартував перший літній чемпіонат міста з міні-футболу (+відео)ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги сезонаХмельницкийБізнес Преміум-ліга: перша поразка чемпіона та злість UBC (+відео)ОдессаОдесса: ФК «Энергия» вырывает золотые медали, лишая «Кристалл» бронзы!Запорожье"Сич Юнайтед" выигрывает Кубок Запорожской области второй раз подряд! (+видео)ВетераныЧемпионат Украины "40+". Третий этап. День третий: Черное море - чемпион! (обновляется)ВетераныЧемпионат Украины "40+". Третий этап. День второй (+видео)Экстра-лигаАнонс півфінальних серій Екстра-лігиВетераныКомментарии представителей команд по итогам первого дня чемпионата Украины «40+» ВетераныЧемпионат Украины "40+". Третий этап. День первый (+видео)Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Зараз ми дійшли до точки відліку»ОдессаМФК «Sea Gate» – экзамены сданы на «отлично»!Сборная УкраиныВладимир Разуванов: «Когда я приехал в Луганск, то понял, что без футзала уже никуда»ВинницаДмитро Руденко: «Сьогодні на Вінниччині влада повертається до футзалу обличчям» ВинницаФутбольний тиждень. Випуск 241 (26/04/2017)ХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги. 1-й тур

«Кубок Конференцій»: результати півфінальних матчів + ВІДЕО

Напередодні у київському Палаці спорту відбулись півфінальні матчі «Кубку Конференцій» у двох вікових категоріях. За їх підсумками визначились фіналісти та команди, які боротимуться за «бронзу».
 

Півфінали (U-13)

У першому півфінальному поєдинку, який був запланований у цей день, на паркеті Палацу спорту зустрілися збірні Центральної та Західної Конференцій. Враховуючи те, що не так давно саме представник Західної Конференції (а саме – рівненська ДЮСШ-4), можна було би передбачити, що саме «західники» мають стати першими фіналістами у віковій категорії «U-13». Більше того – підопічні Андрія Мозерова навіть першими відкрили рахунок. Але їм не вдавалося збільшити свою перевагу, за що і поплатилися у другому таймі. Спочатку «Центр» зрівняв рахунок, а коли вже всі думали про те, що буде серія пенальті, Ілля Збитковський забив гол, який вивів збірну Центральної Конференції у фінал.

«Центр» (U-13) – «Захід» (U-13) – 2:1
Голи:
Сухенко (26), Збитковський (28) – Федик (5)
 

У збірної Південної Конференції була дуже хороша підтримка на трибунах Палацу спорту. Але цей фактор не завадив «східнякам» повести в рахунку 2:0 вже по ходу першого тайму. Хоча варто віддати належне підопічним Олександра Каплуна, які намагались до перерви бодай би скоротити рахунок до мінімуму. Однак, на висоті був голкіпер збірної Східної Конференції Олександр Заложський. Не вдалося його пробити і по ходу другої половини зустрічі. А от самі підопічні Артура Курильченка ще два рази вразили «південників». Результат на табло – 4:0 – став, якщо чесно, трохи несподіваним. Але факт залишається фактом: «Схід» у фіналі. 

«Схід» (U-13) – «Південь» (U-13) – 4:0
Голи:
Смирнов (4, 24), Кононенко (6), Гаджиєв (22)
 

Півфінали (U-15)

Збірна Західної Конференції вже на старті матчу дала зрозуміти, що не планує пускати своїх опонентів до фіналу. А гол Ідріса Омарі зі штрафного це зайвий раз підтвердив. Однак, згодом представники Східної Конференції освоїлись на паркеті Палацу спорту і стали шукати ключі до воріт Артура Гриня. Однак, голкіпер «західників» був на висоті. І в результаті по ходу першого тайму підопічним Андрія Консевича так і не вдалося відновити рівновагу в рахунку. А от вже у другому таймі «західники» створили власний бенефіс, «відвантаживши» «східнякам» ще чотири м’ячі. Особливо варто відзначити класний гол Олександра Дичука, забитий п’яткою. Єдине, чим змогли відповісти гравці збірної Східної Конференції, так це «голом престижу» у виконанні Владислава Черниша. 
 

«Захід» (U-15) – «Схід» (U-15) – 5:1
Голи:
Омарі (6, 32), Пєрвєєв (20), Барабаш (23), Дичук (28) – Черниш (29)
Попередження: Максимець (25), Урсу (25)
 

Матч між збірними Південної та Центральної Конференцій став, мабуть, найцікавішим та найдраматичнішим у цей ігровий день. Футзалісти збірної Центральної Конференції, між іншим, не брали участі у чемпіонаті України, тому було цікаво подивитися саме на цю команду. І вона дала бій підопічним Олександра Каплуна, які вважались одними з фаворитів турніру. Більше того – в деяких моментах здавалось, що гравці збірної Центральної Конференції були близькими до того, щоб вирвати перемогу. Але вирвали її «південники» завдяки голу Георгія Проскуровського. Отже, збірна Південної Конференції нехай і з боями, але все-таки пройшла до фіналу.

«Південь» (U-15) – «Центр» (U-15) – 3:2
Голи:
Яницький (27, 29), Проскуровський (31) – Просолов (20), Блондик (30)
Попередження: Проскуровський (2) – Щербина (6), Блондик (15)
 

Отже, у «медальних» матчах зустрінуться.

13.15. Матч за 3 місце (U-13)
«Захід» (U-13) – «Південь» (U-13)
14.30. Матч за 3 місце (U-15)
«Схід» (U-15) – «Центр» (U-15)
15.45. Фінал (U-13)
«Центр» (U-13) – «Схід» (U-13)  
17.00. Фінал (U-15)
«Захід» (U-15) – «Південь» (U-15)

Джерело - http://futsal.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.