Женский футзалПекельна битва «IMS-НУХТ» – «Тесла-ЗХО» та підсилена «Багіра-КДЮСШ №8» проти «Університету Драгоманова»: анонсРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 14. LIVE!КазахстанМанека: «Игра в чемпионате Казахстана – отличный шанс попасть в поле зрения тренеров сборной Бразилии, да и других сборных тоже»Сборная УкраиныЄвген Іваняк оголосив про завершення кар’єри у збірній УкраїниКазахстанСборная Казахстана огласила состав на матчи с Беларусью в рамках отбора на Евро-2022Женский футзалДублі Прокопенко та Дудки принесли «Кобрі-НПУ» важливу перемогу над «Ладомиром»Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу. BudmonsteR (Київ) – Моноліт-Viva Cup (Харків). АнонсАргентинаСегодня стартует Суперкубок Аргентины-2021РоссияИван Мельников: «Наш принцип – поступательное движение вперед»Россия«Тюмень» рассталась с Вилианом и подписала РуанаЛига чемпионов УЕФАКака: «Чтобы выиграть Лигу чемпионов, ты всегда должен выиграть минимум три больших, серьезных матча»Футзал в миреПарагвай и Панама сыграют два товарищеских матчаБеларусьОпределен состав сборной Беларуси на матчи группового этапа квалификации Евро-2022 против КазахстанаЛига чемпионов УЕФА«Кайрат» – «Бенфика»: пятая серия принципиального противостоянияЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: «Мне очень импонирует образ, харизма и знания Станислава Гончаренко»Чемпионат мираСборная Гватемалы проведет сбор в БразилииФутзал в мире«Минас» – обладатель Кубка Бразилии-2021Лига чемпионов УЕФАФинал восьми Лиги чемпионов-2020/21 пройдет в ХорватииИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 21-го тураИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 21-го тура

«Київ-Академія» став переможцем чемпіонату світу серед державних структур

З 3 по 7 травня 2018 року у іспанському місті Санта-Понса, що розташоване на острові Мальорка, проходив щорічний чемпіонат з міні-футболу серед національних поліцейських асоціацій більш ніж 50 країн світу.


Змагання проводились серед жінок і чоловіків у вікових категоріях: до 35 років, 35+, 45+. У змаганнях чоловіків до 35 років загалом взяли участь 35 команд. Україну у цій віковій категорії представляли 2 команди – «Київ-Академія» і «Генеральна прокуратура України». «Генеральна прокуратура України» дійшла до 1/8 фіналу, де, на жаль, поступилася «Жандармерії Йорданії».

Команди грали за футзальними правилами, але на полях зі штучним газоном. У турнірі могли взяти участь співробітники поліції, митниці, фіскальної служби, урядових структур державного, регіонального і муніципального рівня, військовослужбовці, працівники міністерства внутрішніх справ, персонал різних міністерств і окремо запрошені організаторами команди. 

«Київ-Академія» виступав у такому складі: Богдан Марцун, Віталій Дєнюжкін, Павло Клименко, Яків Федорченко, Ігор Хлябич, Олег Примачук, Віктор Гузенко, Михайло Гречко, Костянтин Сєров, Олег Шуст, Володимир Литвин, Володимир Гаврилюк, Олег Приймак, Володимир Бесага.

Груповий етап «Київ-Академія» завершив з такими результатами:

МПС Алгарве (Португалія) – 2:0 (Марцун, Нестерук)
Каталонія – 2:1 (Клименко, Примачук)
Команда з Франції – 3:0 (Примачук, Нестерук, Федорченко)
УВІ - Південь (Ізраїль) – 2:0 (Литвин, Бесага)
Поліція Ааргау (Швейцарія) - 2:1 (Примачук, Клименко)
МПС Брно (Чехія) – 0:0 

Примітки. МПС – Міжнародна поліцейська асоціація, УВІ – Управління в’язниць Ізраїля.

Набравши 16 очок «Київ-Академія» посіла перше місце у своїй групі. На стадії 1/8 фіналу суперником наших земляків стала команда «Пожежники Сетубала» з Португалії. Було здобуто впевнену перемогу 4:0 (Федорченко, Клименко, Нестерук, Шуст). У 1/4 фіналу кияни переграли команду з Франції з рахунком 2:0 (Нестерук, Клименко).

У півфіналі жереб звів «Київ-Академію» з надпринциповим суперником – переможцем п’яти останніх розіграшів турніру і головним його фаворитом – командою із Санкт-Петербургу (Росія). До речі, саме цій команді українці минулого року поступилися у фіналі з рахунком 0:2. По ходу зустрічі наші співвітчизники програвали 0:1, але завдяки зусиллям Богдана Марцуна змогли відігратися на останніх секундах. Героєм серії післяматчевих пенальті став воротар Віталій Дєнюжкін, який відбив один пенальті і сам результативно завершив третій вирішальний удар. Також свої пенальті реалізували Шуст і Нестерук.
 

У фіналі на київську команду чекала зустріч з «Жандармерією Йорданії», основні гравці якої виступають за національну збірну своєї країни. «Київ-Академія» переміг 3:1. Саме у цьому матчі було забито, мабуть, чи не найкрасивіший гол турніру, коли Віталій Нестерук метрів з 12-ти ударом під поперечину практично «прошив» воротаря. Ще по одному м’ячу забили Шуст і Клименко.
 

Олег Шуст, гравець-тренер «Київ-Академії»:

«Почалося все з того, що приблизно півтора місяці тому до мене звернувся один з керівників команди «Сервіт» з пропозицією підготувати команду до традиційного турніру на Мальорці і взяти участь в ньому участь у ролі тренера-гравця. Минулого року команда «Сервіт» грала у фіналі турніру і програла неодноразовому його переможцю – пітерському «Вогнеборцю». Амбіції керівників команди були зрозумілі - тільки перемога. Тоді я, мабуть, не здогадувався як це буде важко зробити. Була проведена якісна селекція, оскільки до команди залучили досвідчених Віталія Дєнюжкіна і мого одноклубника по «Епіцентру К3» Віталія Нестерука. Відразу зазначу, що саме ці хлопці стали нашою головною рушійною силою на цьому фестивалі футболу.»


Олег Приймак, Андрій Гулій

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.