БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Ми маємо справжній коллектив»Экстра-лигаАндрей Мельник – игрок МФК «Продэксим»Сборная УкраиныНазарій Войтович: «Дружний колектив збірної підтримував мене з першого дня»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»РоссияАлександр Телегин: «Если выйдем на «Синару» в плей-офф, то матчи в выходные могут стать разминкой перед играми на вылет»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»

«IMS-НУХТ» знищив «Фенікс» у київському дербі, Крамна оформила пента-трик

У третій групі відбувся лише один матч, але не менш цікавий. Київське дербі, яке завершилось впевненою перемогою гостей.


Минуло чотири хвилини, як суддя дав свисток про початок матчу, а рахунок вже було відкрито. Крамна на фланзі намагалась пробити, але легкий постріл зупинились гравчиня «Фенікса». Однак м’яч після її вибивання потрапив знову у ноги Маріанні, яка цього разу вже реалізувала момент – 0:1.

Футзалістки «Фенікса» не відсиджувались в обороні, намагаючись створювати гостроту біля воріт досвідчених суперниць. Але подіяло правило: «Не забиваєш ти – забивають тобі». Удар Шевченко з гострого кута парирувала голкіперка, але на добиванні вже була Каверзіна, яка подвоїла перевагу гостей – 0:2.

Третій гол «IMS-НУХТ» оформила трійка киянок. Кирильчук використала високий пресинг на оборону суперниць та змусила їх помилитись. М’яч відлетів у ноги Майбородіної, Ірина не пожаліла та віддала передачу на вільну Крамну, Маріанна оптужним ударом оформила дубль – 0:3.

Останній гол у першому таймі забили гості. Все та ж Каверзіна красиво оібграла опікунку та миттєво переадресувала м’яч на ніким неприкриту Терех. Анастасія легко немов на тренуванні прошила сітку воріт. Гол у роздягальню – 0:4.

«IMS-НУХТ», як і на початку першого тайму знадобилось рівно чотири хвилини, щоб забити. Дубицька потужно пробила зі штрафного, м’яч на шляху до воріт знайшов п’ятку Кирильчук. Вийшов доволі елегантний гол – 0:5.

На 26-й хвилині господаркам вдалось забити свій перший гол у зустрічі. Голкіперка київських гостей впоралась з першим ударом суперниці, але на добиванні була Долбіна, яка відправила м’яч вже у порожні ворота – 1:5.

Не довго раділи гравчині «Фенікса». Знову класно зіграла зв’язка Дубицька-Кирильчук. Альона відгукнулась на передачу з кутового та більярдним ударом відправила м’яч точно у кут воріт – 1:6. Альона оформила дубль.

Вже через декілька секунд Крамна стала авторкою хет-трику у зустрічі. Маріанна перевірила свою праву гармату та забила поміж ніг голкіперці. Це був 7-й гол «IMS-НУХТ». Восьмий гол допомогли забити господарки. Автогол у активі Дмитренко. 

Після трьох результативних пострілів Крамну було вже не зупинити. Маріанна вигризла м’яч у суперниці поблизу воріт «Фенікса», отримала передачу від партнерки по команді та оформила покер. Ще через дві хвилини Крамна записала у свій актив пента-трик – це 5 голів у матчі.

Яскраву крапку у зустрічі поставила Ракіцька, яка стала адресатом передачі від Каверзіною. Дар’я була спиною до воріт, але змогла з розвороту переправити м’яч у ворота господарок – 1:11.

У підсумку – 1:11 розгромний успіх «IMS-НУХТ». Після цієї звитяги киянки із 9 очками одноосібно очолюють таблицю. Їх суперник «Фенікс» ще не здобув жодного пункту та відповідно замикає групу. Між ними розташувався черкаський «Дніпро», у активі якого 3 очки.

Група 3
6 лютого
«Фенікс» (Київ) – «IMS-НУХТ» (Київ) 1:11 (0:4)
Голи: 
Долбіна, 26 – Крамна, 4, 18, 28, 33, 35, Каверзіна, 13, Терех, 20, Кирильчук, 24, 27, Ракіцька, 38
Попередження: Воловенко, 14, Шевченко, 25
14:30. м. Київ, СК КНУБіА
Арбітри: Р. Гейло, Ю. Бабушкін (обидва – Біла Церква)
Хронометрист: В. Вознесенська (Київ)  
Спостерігач арбітражу: Г. Гора (Київ)

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.