Экстра-лигаВалерий Легчанов: «Мы не сильно смотрим на счет, но все же выигрывать приятнее»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: определились все четвертьфиналистыЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард»: удачный выезд в КишиневЛига чемпионов УЕФАКарлос Барбоза: «Цель – преодолеть основной раунд Лиги чемпионов»АзербайджанЖозе Алесио: «В Лиге чемпионов будет сложно»ПортугалияПортугалия. Лучшие моменты сезона-2017/18. Диего РонкальоРоссияИван Мельников: "Готовы обсуждать сценарии кооперации с другими клубами для раскрутки мини-футбола"Экстра-лига«Ураган» проведе тренувальний збір у ПольщіЭкстра-лига«Кардинал-Рівне» розпочав другий тренувальний збірРоссияРишат Котляров: "«Норильский никель» – клуб с амбициями"БразилияЛучшие голы 13-го тура чемпионата Бразилии-2018Экстра-лигаЛьвівська «Енергія» перемогла білоруський БЧВетераныАлександр Кабаненко: «Спасибо друзьям за то, что могу играть и ходить»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: четыре команды обеспечили себе место в 1/4 финалаБеларусь"Энергия" в Беларуси: в первом матче – поражение от ВРЗФутзал в миреДилшод Саломов: "Прежде всего на этом турнире мы представляем Таджикистан"ЛьвовДанило Сивак: «Моє захоплення – футзал, без нього ніяк»ЛитваПавло Пікалов: «Завойовуючи медалі в інших країнах, ми певною мірою продовжуємо життя нашого "Локомотиву"»Экстра-лига“Сокіл” у Польщі: поразка у другому матчі (+відео)РоссияИгорь Путилов: «Регалии и звания не имеют значения»

Едуард Босенко: "Попереду ще дуже багато роботи!"

Президент МФК «АРПІ Запоріжжя» Едуард Босенко напередодні старту домашнього турніру на «Кубок Губернатора» дав інтерв’ю клубній прес-службі.

Для нашого клубу цей рік є особливим, адже у вересні ми відзначаємо своє десятиріччя. Приємно, що саме у ювілейний рік ми входимо у новий, цікавий та важливий етап історії «АРПІ». Завдяки значній допомозі керівництва ЗОАМФ ми отримаємо чудову нагоду повернути великий футзал до Запоріжжя. І це наше головне завдання. Стосовно майбутнього турніру, то передусім хочеться показати вболівальникам рівень команд, котрі грають в «еліті» та перевірити свою команду на цьому рівні.

- Чи визначилися у тренерському штабі «АРПІ» з основним складом, котрий буде представляти Запоріжжя у Першій лізі національного чемпіонату?
- На сьогодні визначились майже на 90 відсотків. Лишаються лише штрихи до загальної картини заявочного списку. Думаю, як раз після завершення «Кубку Губернатора» все проясниться остаточно.

- Наскільки вас влаштовує представництво ігрових колективів, котрі будуть задіяні у майбутньому турнірі?
- Дуже сильний склад. «ХІТ» - переможець регулярного чемпіонату країни в «Екстра-лізі», «Юні-Ламан» і «Титан-Зоря» - клуби з амбіціями, команди, які також беруть участь у вітчизняному елітному дивізіоні. Переконаний, що багато хто з українських клубів хотіли б бачити такі команди у себе в гостях в якості суперників.

- Питання, котре передусім цікавить багатьох запорізьких прихильників зального футболу – які цілі та завдання ставите перед своїм суттєво оновленим колективом у новому сезоні?
- Плани найбільш амбіційні – вигравати Першу лігу. Це складне завдання, над виконанням котрого варто потрудитись усьому персоналу клубу. Сподіваюсь, що у нас все вийде!

- Наскільки змінилась гра команди після зміни головного тренера? Принаймні, за той стислий час з моменту приходу Олега Зозулі, чи бачите якість позитивні моменти?
 - Думаю, що ми зробили крок вперед. Звичайно, Олегу Олександровичу ще доведеться виконати великий обсяг роботи. Але, вже зараз помітно, що команда зробила впевнений крок у профпідготовці. Особливо хочу відмітити зміни у підході до тренувального процесу і тонку реакцію та зміни у ході гри. За моїм переконанням – це два дуже важливих моменти. Скажу більше, іноді ловлю себе на думці, що деякі речі зробив би так само, адже досить тривалий час працював в якості граючого тренера команди. Отже, поки все йде нормально.

- Наостанок розмови хочеться дізнатись – чи ставите ви перед своїми гравцями завдання перемогти у майбутньому турнірі будь якою ціною?
- Такого завдання ніхто не ставить. Ми має наміри показати якісну гру, апробувати на незнайомих, і головне, сильних суперниках, деякі заготовки та порадувати вболівальників гідним результатом. Місцеві прихильники футзалу добре знаються у тонкощах цієї гри, тобто розуміють - команди до нас завітають рівневі, і нам багато чому доведеться у них повчитись. З нетерпінням чекаємо початку турніру та сподіваємось, що запоріжці допоможуть нам власною підтримкою!

 

Джерело - arpi-mfc.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.