Чемпионат ЕвропыЮнацька збірна України здолала Румунію у рамках Основного раунду Євро-2019Чемпионат ЕвропыЕВРО-19 (U-19). Квалификация. Группы 2, 3, 6. LIVE!Чемпионат ЕвропыЄвгеній Козлов: «Маємо вийти на матч проти Румунії з холодною головою і гарячим серцем»Экстра-лигаХави Родригес: «Достижение успеха зависит от работы, и больше ни от чего другого»КиевВіталій Мамчур: «Якби не було прогулянок з французькою бульдожкою і скотч-тер'єром, можливо, не було б і "Юрінновації"»ПольшаЯнуш Шимура: «Для популяризации футзала нужна системная работа, начиная со школьной скамьи»Кубок УкраиныФінал чотирьох. Знайомство з суперником. Food Centre - СумДУБразилияБразилія оголосила склад на товариські матчі з Сербією і ПольщеюЭкстра-лига«Екстра-футзал»-18/19: випуск № 23Чемпионат ЕвропыИспания U-19 – второй участник финальной стадии ЕВРО-2019ПортугалияПортугалия-2018/19. Лучшие голы 23-го тураЧемпионат ЕвропыЮнацька збірна України здобула перемогу у стартовому матчі Основного раунду Євро-2019Детский футзалЧемпіонат України U-11. Підсумки другого ігрового дняЮношеский футзалСьогодні юнацька збірна України стартує в Основному раунді Євро-2019Экстра-лигаХави Родригес: «Были я, вратарь и мяч – я знал, что я могу изменить историю футзала Испании»Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Лучшие голы, комбинации и сейвы 18-го тураСборная УкраиныЮнацька збірна України вирушила до Скоп`єДетский футзалЧемпіонат України U-11. Підсумки першого ігрового дняВторая лигаДруга ліга України. 1/4 фіналу. "Галицька здоба" перемогла "Lex-VSK-СумБуд"БеларусьБеларусь-2018/19. 21 тур. Возвращение Королишина и неожиданность в Гродно

Бразилія оголосила склад на товариські матчі з Сербією і Польщею

11 гравців представляють Прімеру


Після завоювання Південноамериканського кубка Бразилія зіграє чотири товариські матчі проти Сербії та Польщі з 10 по 16 квітня. Маркіньйос Шав'єр викликав лише тих гравців, які грають в європейських клубах. З 14 обраних, 11 грають в іспанській Прімері.

Виклик у збірну Бразилії отримали 4 гравці з «Мовістар Інтер» та ще 3 з «Барселони Ласси». Двоє гравців з «Ель-Посо Мурсії», включаючи з дебютантом «Канаріньї» - захисником Фернандо. Ще один гравець представляє «Пальму Футзал», а останнім є Батерія з «Джимбі Картахени», який повертається у збірну.

«Це дуже особлива новина, після того, що я пережив, лікуючи травму. Потрапляння у цей список без сумніву є винагородою за важку роботу», - пояснив Батерія.

«У мене те саме відчуття, що було і під час першого виклику. Я маю таке ж бажання і настільки ж захоплений, як і коли я дебютував у жовтні 2013 року року. Але тепер цей виклик має ще одне особливе значення - це перезавантаження. Я вважаю це початком. Мрії збуваються», - запевняє гравець «Джимбі Картахени».

«Я завжди мріяв про це, ще коли був дитиною. Зрозуміло, що у мене були вражаючі можливості з національною збірною, як та, коли я у Кубку світу. Не зважаючи на те, що команда зараз просто гратиме товариські матчі, мій ентузіазм такий, як і раніше», - завершив свій коментар бразильський вінгер.

Ось список усіх 14, викликаних Маркіньйосом Шав'єром, гравців:

Воротарі: Гітта (Спортінг - Португалія), Ронкальо (Бенфіка - Португалія);
Захисники: Рафаел (Мовістар Інтер - Іспанія), Марлон (Мовістар Інтер - Іспанія), Лео Сантана (Барселона Ласса - Іспанія);
Вінгери: Батерія (Джимбі Картахена - Іспанія), Парадінскі (Пальма Футзал - Іспанія), Фернандо (Ель-Посо Мурсія - Іспанія), Даніел (Мовістар Інтер - Іспанія), Гадейя (Мовістар Інтер - Іспанія), Дієго (Барселона Ласса - Іспанія);
Нападники: Піто (Ель-Посо Мурсія - Іспанія), Фітс (Бенфіка – Португалія), Феррао (Барселона Ласса - Іспанія).

Джерело – LNFS

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.