ТурнирыКубок Свободи-2017. День 4 (статистика, звіти, фото, відео, коментарі) (оновлюється)ТурнирыКубок Свободи-2017. День 4. LIVE!!!У Винниках розпочався міжнародний турнір з футзалу серед адвокатівЭкстра-лига «ХИТ» — курс на сезон 2017/2018 с четырьмя новичками и Тарасом ШпичкойСборная УкраиныВіталій Одєгов: «Наша група – найрівніша з усіх чотирьох» ТурнирыКубок Свободи-2017. День 3 (статистика, звіти, фото, відео, коментарі)Остальной мирСтали відомі результати жеребкування відбіркового етапу Юнацьких Олімпійських Ігор - 2018Экстра-лигаЗагнали в депо. Как Локомотив покинул ЭкстралигуТурнирыКубок Свободи-2017. День 3. LIVE!!!ТурнирыКубок Свободи-2017. День 2 (статистика, звіти, фото, відео, коментарі)Экстра-лига"Кардинал-Рівне" переглядає екс-гравця кіпрської "Омонії-Арарат"ВинницаФутбольний Тиждень. Випуск 257 від 16/08/2017ТурнирыКубок Свободи-2017. День 2. LIVE!!!Экстра-лигаАнтон Клушин - перший новачок "Кардиналу-Рівне"Ассоциация футзала УкраиныВідбулось засідання Комітету національних збірних України з футзалуТурнирыКубок Свободи-2017. День 1. LIVE!!!ТурнирыВалерій Легчанов про «Кубок Свободи»: «Це підготовка до чемпіонату, але наше завдання — перемагати в кожному матчі»ТурнирыКубок Свободи-2017. День 1 (статистика, відео, коментарі)Экстра-лигаЖеребкування Екстра-ліги: коментарі представників клубівТурнирыFutsal Masters: "Сокол" в группе сыграет против чемпионов Чехии и Польши

Всеукраїнський фінал Шкільної футзальної ліги України. Представляємо учасників

НВК № 10 (Бердичів, Житомирська обл.) 
 

Кольори форми команди: футболки-жовті, труси-сині, гетри темно сині. 

Всі діти команди займаються у бердичівській ДЮСШ  футболом. Команда НВК № 10 є переможцем першого та другого етапів Шкільної футзальної ліги України сезону 2016/2017 р. р. 

НВК №10 сьогодні – 1130 учнів та 98 педагогів. Наша школа живе у постійному творчому пошуку, пишається своїми учнями та вчителями. Педагогічний колектив закладу став лауреатом Всеукраїнського конкурсу «100 кращих шкіл Украіни». 

Історія футзальної команди «Глибоцький ліцей»


Футзальну команду «Глибоцький ліцей» було створено 3 роки тому. Тренери Лютик С.А. та Дутчак П.Ю. набрали дітей 2005-2006 року народження на відділення футболу в Глибоцьку ДЮСШ.З того часу діти приходять на тренування і старанно займаються, беруть участь в різних змаганнях та турнірах.

В цьому навчальному році команда бере участь в Чернівецькій міській ДЮФЛ, де дійшла до півфіналу кубка. Також команда  Глибоцького ліцею стала чемпіоном Глибоцького району  та Чернівецької області з футзалу,що дало право на участь у Всеукраїнських змаганнях.

Заявка команди Глибоцького ліцею на Всеукраїнський фінал Шкільної футзальної ліги України. 

Тафій Янек Назарійович 09.02.2006
Дам'ян Лукас Миколайович 04.04.2005
Оларь Андрій Віталійович 15.12.2005
Зегря Андрій Петрович 23.11.2006
Піцул Андрій Федорович 22.07.2005
Бухінський Олександр Миколайович 13.04.2005
Оринчук Вадим Андрійович 26.02.2005
Зеленко Микола Іванович 02.09.2005
Рубанець Сергій Сергійович 04.08.2005
Федоряк Олександр Валентинович 21.02.2005
 
Фізико-математична гімназія №17


Фізико-математична гімназія №17 – один із найстаріших шкільних навчальних закладів області. Школу, що тепер має таку назву, було засновано у 1945 році, вона ровесниця великої Перемоги, і, мабуть, саме тому всі ці роки учнів у школі навчають перемагати. Перемагати труднощі в навчанні, сходинка за сходинкою піднімаючись до нових знань, гідно долати життєві негаразди, розвиваючи у вихованців найкращі людські якості.

Гімназія - це талановитий колектив однодумців, який створює умови для реалізації творчих здібностей учнів та вчителів, гарантуючи високу якість освіти.
 
Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів (Дніпропетровська обл.)


Кольори форми команди – футболки  комбіновані  червоно-сині, шорти – червоні, гетри – червоні.
Тренер команди – Романов Микола Іванович.
Представник команди – Стратій Михайло Михайлович.

Команда п’ятих класів – неодноразовий переможець шкільних та  районних змагань. 

Команда створена у 2013 році, коли її учасники прийшли до першого класу. У школі їх називають лише «футболістами».  За активної  фінансової підтримки  батьків, гравці команди постійно приймають участь у районних, обласних та Всеукраїнських турнірах. Що цікаво, не тільки тата, а й мами є активними вболівальницями  кожних змагань. Можна сказати, що тринадцятий гравець та найщиріший вболівальник команди – батьки. Присутні на кожному матчі, супроводжують дітей на виїзді, навіть не шкодують власного автотранспорту у складних ситуаціях. Тільки вперед, тільки до перемоги – ось спільний девіз учнів, батьків та тренера команди.
 
Біляївська ЗОШ №1 (Одеська обл.) 


Форма - помаранчева.

Дружні, веселі, завзяті спортсмени, їхній девіз тільки перемога, чемпіони п’яти обласних турнірів з футболу, щирі, чесні, ввічливі, завжди прийдуть на допомогу. Для свого міста вони  справжні спортсмени.  Для своїх батьків вони найкращі з найкращих. Діти навчаються у Біляївській ЗОШ №1 І-ІІІ ст. Одеської області . Тренер-викладач – Клименко Сергій Андрійович. 
 
Бобровицька гімназія


Бобровицька  гімназія була створена в 2004 році. Мета навчального закладу-виховання і розвиток обдарованих дітей, збагачення інтелектуального, творчого, культурного потенціалу дітей.

Директор школи-Литвин Тетяна Миколаївна, заступник директора з науково-методичної роботи - Ющенко Наталія Олексіївна, заступник з навчальної роботи -  Наконечна Надія Миколаївна, з виховної - Баринова Лариса Іванівна.

Велика увага приділяється розвитку  фізичної культури і спорту. На базі гімназії працює дитячо-юнацька спортивна школа, яку відвідують переможці обласної футзальної ліги.

За період навчання в ДЮСШ юні гімназисти побували на всеукраїнських іграх у Львові, Ужгороді, Брюховичах, Житомирі, Нетішині, Дубні, Славутичі, Конотопі, Білгород-Дністровському, Чернігові, Ніжині, де були призерами змагань. У лютому цього року команда взяла участь в кубку України з футзалу в м. Хмельницькому, де зайняла 8 місце. У минулому році хлопці зайняли 4 місце в місті Рапла (Естонія), де взяли участь у міжнародному турнірі.

У липні 2017  планується поїздка в місто Албена (Болгарія).

Непогану гру демонструють Назар Лисенко, Назарій Білановський, Дмитро Чабан, Олександр Никонець, Дмитро Макарчук.
 
Футбольна команда «Гімназія» Великоберезнянської гімназії Великоберезнянської районної ради Закарпатської області 


Представник – учитель фізичної культури Великоберезнянської гімназії  Майдич Василь Васильович.

Форма: червоні футболки й гетри, чорні шорти; у воротаря – жовті футболка, шорти, гетри.

Юні футболісти навчаються у Великоберезнянській гімназії тільки перший рік, однак вони давно займаються футболом під керівництвом професійного тренера Івана Рогача. За їхніми плечима неодноразові перемоги в різних турнірах: Всеукраїнський турнір з футзалу «Кубок ДЮХФШ Синай-2017», «Карпатія» (Ужгород), «Легенди Спартака» (Львів), «Галицькі канікули» (Львів), європейський  форум «Пряшев» (4 місце) та інші.
 
ЗОШ №2 (Кобеляки, Полтавська обл.)


Учні школи входять до складу команди «Лідер» Кобеляцької ДЮСШ, яка в березні місяці посіла 3 місце у фінальних змаганнях Чемпіонату України з футзалу, команд юнаків 2006 р. н. в місті Енергодар Запорізької області, 2 місце у фінальних змаганнях ВФСТ «Колос» АПК України з футзалу серед команд юнаків 2006 р. н., які проходили у квітні 2017 року в м. Переяслав-Хмельницький.

Директор - Світлана Ніколенко.
Викладач фізкультури - Сергій Калитка.
 
НВК № 26 (Рівне)


Команду було створено у 2016 році. Колектив вперше приймав участь у офіційних змаганнях з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» та Шкільної футзальної ліги України. Команда – переможець обласних змагань із футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» та Шкільної футзальної ліги України.

Директор - Володимир Дзюбак.
Викладач фізкультури - Юрій Шамич.
 
ТСШ №29 (Тернопіль)


Трохи про школу. Заклад прийшов непростий шлях становлення. Рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради 23 жовтня 1996 року заклад було реорганізовано у спеціалізовану загальноосвітню школу з поглибленим вивченням іноземних мов. Першим директором школи був Олег Павлович Табака. З 1998 року і дотепер заклад очолює відмінник освіти України, кавалер Ордена Володимира Великого Анатолій Васильович Ятищук.

Сьогодні школа № 29 – це сучасний навчальний заклад, який має свій імідж, підкріплений доброю репутацією і авторитетом серед учнів, батьків, вчителів, громадськості.

Шкільна команда з футболу є переможцем міських і обласних змагань «Шкільна футзальна ліга», переможцем міських і обласних змагань на призи клубу «Шкіряний м'яч».

Директор - Анатолій Ятищук.
Викладач фізкультури - Володимир Ясюченя.
 
ЗОШ № 2 (Ратне, Волинська обл.)


Ратнівська школа-інтернат була заснована у 1961 році. У 1995 році було перейменовано на ЗОШ І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне. У 2014 році школі присвоїли ім’я колишнього учня школи, воїна афганця Миколи Заліпи.

На даний час у школі навчається 630 учнів. Кількість працівників, які працюють у закладі 93 особи. Команда футболістів, яка складається з учнів 5 класів нашої школи, була сформована ще коли діти навчались у других класах. Вони постійно брали участь у шкільних, районних, обласних турнірах з футболу, де неодноразово займали призові місця. Команда тренується у Ратнівській ДЮСШ, тренер Остапук В.І.

Директор - Ігор Рудчик.
Викладач-тренер - Волододимир Остапук.
 
Спеціалізована школі № 1 (Івано-Франківськ)
 

Переможець обласного етапу «Шкільної футзальної ліги України» (Ліга Чемпіонів Шкільного турніру з футзалу «Кубок НФК «Ураган»); Віце-чемпіон Шкільного турніру з футзалу «Кубок НФК «Ураган» сезонів 2015/2016, 2016/2017, фіналіст Суперкубку НФК «Ураган»-2016.

Директор школи - Любов Мурга.
Вчитель фізкультури - Олег Жолкевич.
 
ЗОШ № 47 (Херсон)

 

З 2009 року на базі загальноосвітнього навчального заклад  І-ІІІ ступенів було створено спеціалізовані класи з футболу з продовженим днем навчання для проведення  додаткової навчально-тренувальної та спортивної роботи. На даний момент в школі існує 4 спеціалізованих класи, в яких навчаються та тренуються юнаки різного року народження.

Команда приймає активну участь в футбольних змаганнях  нашої країни в своєму віковому діапазоні.

Останні командні досягнення: переможець зимового чемпіонату Херсонської області з футзалу в 2016-2017 р. р., переможець Шкільної футзальної ліги м. Херсону в 2016-2017 р. р., переможець зональних змагань у турнірі «Шкіряний м’яч» у м. Херсоні в 2016-2017 р. р.

Директор - Тетяна Галкун.
Викладач фізкультури - Федір Кузьменко.
 
ЗОШ № 5 (Слов’янськ, Донецька область)


Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5 Слов’янської міської ради Донецької області – це школа, якій 70 років. З 1968 року вона носить статус школи з поглибленим вивченням математики.

Серед спортивних досягнень – перемоги в міських змаганнях з волейболу – 7 років поспіль, зі стрільби – 5 років поспіль,  в міських та зональних змаганнях «Олімпійське лелеченя» - 6 років поспіль та 2 роки – призери обласних змагань, «Веселі старти» - 4 роки поспіль.

Футбольні   команди в школі існували завжди. Вони мали перемоги на міському рівні, але перемога подібного рівня – перша. Цікаво, що більшість членів команди – учні математичного класу, яким під силу і наука, і спорт. Представники команди – учні творчі. Окрім футболу свій час вони присвячують спортивній боротьбі, малюванню, бальним танцям.

Керівництво школи, що наполегливість, завзятість, відчуття підтримки у команді, прагнення до перемоги стануть гарним стартом та запорукою  подальших звершень юних спортсменів.

Директор - Вікторія Волосухіна.  
Вчитель фізкультури - Сергій Бочаров.
 
Олександрійський Колегіум (Олександрія, Кіровоградська обл.)
 

На час свого створення 1992 року це була Загальноосвітня школа І — ІІІ ступенів № 20. Протягом своєї недовгої історії школа неодноразово змінювала свою назву.

Перший випуск відбувся в школі 1993 року. За 25 років Олександрійський колегіум закінчило 3 527 учнів.

На початок 2016-17 навчального року в Олександрійському колегіумі діє 48 класів, працює 102 вчителя, навчається 1244 учні. Фактично, в закладі навчається кожен п'ятий школяр Олександрії, також навчаються учні з прилеглих сіл та селищ.

2006 року Олександрійський колегіум став лауреатом конкурсу «100 найкращих шкіл України», перемігши в номінації «Школа педагогічного пошуку». 98 відсотків випускників щорічно стають студентами вузів.

За 25 років роботи колегіум випустив 3 527 учнів, з яких 154 золотих медалістів, 184 — срібних та 80, що отримали німецький мовний диплом. Учні щорічно стають переможцям та призерами всеукраїнських, обласних, та міських спортивних змагань.

Директор - Олександр Авраменко.
Вчитель фізкультури - Віталій Горбань.

Джерело - http://futsal.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.