Кривой Рог"Конкорд" - чемпіон Кривого Рогу з футзалу! ХмельницкаяПреміум-ліга: відеоогляди стартових матчів 1/2 фіналу плей-оффУкраинаЮнаки “Полісся” стали володарями Кубку України у віковій категорії U-17ОдесскаяПервая лига. 14-й тур. Delivery- Эпицентр (Черновцы). Он-лайн. 13.30Экстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після 17-ого туруКиевКиев. Анонс 14 тура Высшей лиги. Кто следующий?Всеукраинский финал АФЛУВсеукраинский финал АФЛУ-2017: участники (обновляется)ЛьвовЛьвівщина. Кубок Надії. «Нові Імена» - у півфіналіЛьвовскаяДівоча команда «Надбужжя» - переможець турніру «Кубок Весни»КиевКиев. Анонс Первой лиги. «Кам Ноу» отдыхаетЧеркасскаяЧеркащина. 2-й тур фінальної частини чемпіонату області. Перша ліга. Перед останнім туром усі в рівних умовахЖитомирУ фінал АФЛУ "протягують своїх". Чемпіон Житомира ФК "ІнБев-Полісся" звернувся з відкритим листом до вболівальниківУкраинаRetroАФЛУ. Юрий Кива: рецепты победы на Всеукраинском финалеОдесскаяОдесса, Премьер-лига: символическая сборная 17-го тураХмельницкий“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 16ВинницкаяКалинівка: Роберто і його командаХарьковскаяСимволическая сборная 13 тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017Первая лига Первая лига Украины. Статистика после 13-го тураСумскаяСумы, Высшая лига: анонс 16-го тураКривой РогКривой Рог. Суперлига. "Золотой матч". 18.00. "Фаворит" - "Конкорд". Анонс + онлайн

Волинь. «Бог любить трійцю»

Протягом сезону волинські футзальні колективи не раз дивували вболівальників такою собі рівністю: наприклад, у кубкових турнірах, де протягом довгого часу зберігалась рівна квота команд з різних ліг. Ось і зараз спрацював такий собі «принцип половини» - з шістнадцяти півфінальних протистоянь чемпіонату області у восьми команди визначатимуть фіналіста третьою грою серії.

Не буде такого, щоправда, у Суперлізі. Хоча, команди, які перші матчі програли, робили усе для того, аби взяти реванш. «Вотрансу» у матчі проти «Надії» знадобилось менше однієї хвилини, аби відкрити рахунок: швидка комбінація за участю Андрія Пушкарчука, Олександра Назарчука та Артура Волошина завершилась голом останнього. Та й взагалі, здавалося, що чинні чемпіони просто не налаштувалися на гру, як слід, тож протягом першого тайму лучани не раз могли збільшити перевагу в рахунку.

Не збільшили – собі ж не на користь. Уже на початку другої половини гри Ярослав Писько змістився у центр та пробив голкіпера ударом у ближній кут. Протягом наступних хвилин Назарій Цимбаляк та автогол Леоніда Єфремова майже вирішили долю матчу. Інтрига повернулася на майданчик після голу Олександра Курінова, однак ненадовго: дубль Сергія Тригубця вивів чинних чемпіонів до можливості додати до скрабниці хорівської команди ще один титул.

У «Вілії» та «ЛСТМ» все, як і у будні, вийшло набагато веселіше. Боратинська команда зуміла відбити стартовий натиск суперника, а у кінці першого тайму відкрила рахунок завдяки майстерності Миколи Казьмірука. Це й дало хороший поштовх для видовищної гри у другому таймі. На гол Романа Степанова своїм робочим проходом буквально заштовхнув м’яч у ворота суперників Костянтин Вознюк. Втім, свою роль вчергове зіграли антропометричні дані Тараса Кабанова – на останніх хвилинах він відзначився головою, у футбольному стилі подарувавши «будівельникам» шанс на післяматчеву лотерею. А у ній луцькій команді якраз не пощастило: Дмитро Горщарук свій удар «запустив» вище рамки, тож «ЛСТМ» свій сезон закінчив. «Вілія» уже варта аплодисментів – цей колектив пробився у фінал із сьомого місця у Регулярному чемпіонаті.
 

Не менше глядачів та вболівальників було і на центральному поєдинку Вищої ліги. Млинівська «Вікторія», яка несподівано виграла у першому півфіналі «Надію-2», за гарячої підтримки з трибун взялася за справу і у другому матчі. Уже на першій хвилині гри Сергій Вишневський точним ударом після закиду з глибини задав тон протистоянню. «Жовто-сині», як то кажуть, стояли на смерть у поєдинку з фаворитами свого дивізіону, і навіть виграли перший тайм з рахунком 3:2. А вже після перерви хлопці з «Вікторії» не використали помилки суперників при грі у п’ять польових, а пропустивши від Віталія Ковальчука, не змогли стримати натиску суперників. Тож на цю пару чекає ще одне гаряче протистояння у третьому матчі серії.

Хто б міг подумати, що у матчі проти «ПАККО» реваншується інша команда Вищої ліги«Агропродукт»?! Перша гра залишила за собою майже стовідсоткову впевненість у перевазі луцького колективу, однак, можливо, саме такий фаворитизм зіграв з ним злий жарт. У суботній перестрілці з останніми представниками Горохова у дивізіоні «ПАККО» виявилось слабшим, а на останніх хвилинах гри взагалі напускало голів до розгромного рахунку. Перший серйозний збій у грі одних з фаворитів Вищої ліги, який може добряче «відбитися» на їх сезонних перспективах.

Після цілої низки не надто вдалих результатів взяли себе до рук гравці «Динамо». У недільному протистоянні з «Мідасом» на гол Олександра Миронюка вони ще до перерви відповіли одразу трьома: двічі відзначився Богдан Турчик і одного разу Андрій Бойко. Це допомогло переможцям Регулярного чемпіонату забезпечити реванш у поєдинку проти луцьких суперників. Сподівався з другого матчу серії вийти до фіналу і «Бренд груп»: гол Дмитра Заболотька уже на 4-й хвилині матчу лише сприяв таким перспективам. Однак, ще до великої перерви у матчі «Атлетик» забив у відповідь, а потім довів себе до фіналу успіхом у післяматчевій лотереї. Таким чином, Перша ліга повністю переходить до вирішальних півфінальних протистоянь.

Уже після других півфіналів визначилася пара фіналістів у змаганнях Другої ліги. Гравці «Авангарда-040» так і не змогли нічого протиставити ківерцівському «Колосу»: незважаючи на приблизно рівну гру та намагання хлопців із «Сорокового», хет-трик Дмитра Медунецького залишив їх ні з чим. А у грі «Володимирівки» та «Агромата» усе вирішив успішний перший тайм з боку «ветеранів»: на гол Дмитра Перванчука та дубль Максима Обертаса суперники з «Агромата» відповіли усього двома влучними пострілами. Тепер чинні володарі Кубка Волині матимуть змогу реваншуватися за поразку від «Колоса» у «регулярці».

Хочете – вірте, а хочете – ні, але «Олика» знову довела матч до серії пенальті та виграла її! Щоправда, цього разу проти «Метеора» було набагато важче: уже за шість хвилини першого тайму «помаранчеві» забезпечили перевагу в три м’ячі. Вирішальним став «дубль» Максима Дзекана, який і врятував гру для «червоно-жовтих», а вже у «лотереї» Олег Шахраюк «енд компані» знову виявилися більш точними за опонентів. А от хто зіграє з «Оликою» у фіналі – питання поки що відкрите. Гравці «Топільного» цей поєдинок запам’ятають хіба що двома змазаними дабл-пенальті. Яких у підсумку не вистачило для підсумкового успіху: суперники з «Нововолинська» провели одну з найсильніших ігор сезону та закономірно підвели свою півфінальну серію до вирішального третього матчу.

З першого місця у Регулярному чемпіонаті – і до фіналу плей-офф: у цьому огляді саме «Юність» з Млинова першою має таку честь. Щоправда, у другому поєдинку проти «Сахарадо» підопічні Сергія Вишневського аж ніяк не розраховували на легку перемогу. Усе вирішила так завана «фолова боротьба» у другому таймі: саме вона дала можливість «жовто-синім» вдало виконати два десятиметрових та вирішити долю матчу на власну користь. А от у протистоянні «Лучеська» та «Забіяки» ще нічого не вирішилось: «червоно-білі» в середині другого тайму забезпечили собі перевагу у три м’ячі і до фінальної сирени так і не підпустили суперників у рахунку.

П’ята ліга стала ще однією з тих, де визначення фіналістів турніру не довелося відкладувати на будні. «Юність» з Переспи ще раз упевнено довела свою перевагу над «Любартом», а от «Фіміаму», на відміну від першої гри, довелося добряче помучитися у грі проти другого «Колоса» - долю матчу вирішила післяматчева серія шестиметрових ударів.

А от у Шостій лізі обидва лідери Регулярного чемпіонату – «West side» та «Волиньсталь» - відігралися за невдачі у перших поєдинках. «Західняки» зуміли здолати «гудзонських» суперників лише у серії пенальті, а команда з Боголюб зломила опір «Мілана» перемогою з унікальним для свого дивізіону рахунком 1:0.

Півфінальний тиждень не поставив крапки під знаками питання усіх ліг. Уже цими буднями команди визначать усі фінальні пари восьми ліг Чемпіонату Волині з футзалу, а вихідними днями відбудуться перші матчі вирішальних раундів плей-офф у цих змаганнях. Тож, як завжди – не пропускайте можливість подивитися якісний футзал! Далі буде…

Джерело - http://www.amfv.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.