ТаджикистанКто выиграет чемпионскую корону Футзальной лиги Таджикистана?АргентинаКлаудио Тапиа презентовал Стратегию развития футзала АргентиныИспанияИспания-2020/21. Тур 5. «Леванте» – без потерь, «Барса» – последняяРоссияНиколай Иванов: «Претензий у тренерского штаба к игрокам нет»Экстра-лигаОлександр Сметаненко: «Виклик у збірну — це відмінна мотивація для подальшого розвитку»Экстра-лига«Ураган»-2020/21: Цифри і факти першого колаЭкстра-лигаДва наступні матчі «Сокола» перенесено через COVID-19Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21: підсумки першого кола чемпіонатуСборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) проведе збір у БроварахБеларусьЄвген Змисля: «Досі не можу зрозуміти як став воротарем»РоссияВладислав Черномордов: «В «Ухте» хочу выложиться на 200%»КазахстанДео: «Я был удивлен уровнем некоторых команд в Казахстане»ПольшаБартломей Наврат: «Моя задача как капитана – объединять команду»ИспанияМатч «Кордова Патрімоніо» – «Барса» став найпопулярнішою трансляцією у ПрімеріИспанияДидак Плана: «Лучшее еще впереди»Экстра-лига«ХИТ» вышел из самоизоляцииЧехияВ списке Томаша Нойманна – 50 фамилийЭстонияАлександр Дмитриев: «Из-за коронавируса в этом сезоне, вероятно, с нами не сможет присутствовать наш тренер Михаил Романов»ИспанияХосан Гонсалес: «За победу над «Барсой» дают только три очка»ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 7. LIVE!

Визначено символічну збірну бразильської LNF-2019

Після того, як тренери висунули кандидатів на кожну позицію, громадськість обрала найкращих.


Уболівальники обрали серед найкращих гравців чемпіонату воротаря Джоні (Пато), захисника Родріго (Магнус), правого вінгера Леандро Ліно (Магнус), лівого вінгера Ді Марію (Пато) і нападника Же (Атлантіко). Найкращим тренером LNF 2019 року став Серхіо Ласерда (Пато). Відкриттям став вінгер Леозіньо (Магнус).

Джоні з «Пато Футзал» другий рік поспіль потрапив у фінал LNF. Ідол в Пату-Бранку, воротар виділяється захисними навичками, а також вмінням атакувати. Гравець двічі вигравав LNF: 2011 року, коли грав за «Сантос», і 2018 році у складі «Пато Футзал». Також серед найкращих змагалися воротарі Лукас Олівейра (Магнус) і Вілліан (Жоїнвіль).
 

Найкращий захисник  Родріго. Одним з найбільш стабільних гравців LNF, Родріго хвалять за вміння вести боротьбу, правильний вибір позиції на майданчику та завершення атак. Він є найкращим бомбардиром нинішнього сезону Національної футзальної ліги з 18 голами. Родріго вже вигравав LNF двічі - 2009 року з «Карлус-Барбоза» та 2014 року з командою «Сорокаба». Родріго набрав найбільше голосів з-поміж Джоу (Пато) і Леко (Жоїнвіль).
 

Леандро Ліно  найкращий правий вінгер. Одна з сенсацій LNF 2019, вінгер Леандро Ліно  один із стовпів «Магнуса». Кваліфікований гравець забивав важливі м’ячі, диригував перемогами «Магнуса» в змаганнях і став улюбленцем уболівальників Сорокаби. Другий рік поспіль обраний найкращим гравцем на своъй позиції. Негіньо (Пато) і Жоао Гільєрме (Жарагуа) також змагалися за звання найкращого правого вінгера.
 

Ді Марія - найкращий лівий вінгер. Автор «золотого» голу «Пато» в LNF-2018, гравець знову проводить чудовий сезон і веде команду з Парани до перемоги у головному футзальному змаганні країни. Ді Марія  кумир у Пату-Бранку. Леозіньо (Магнус) і Матеус (Корінтіанс) також увійшли до числа найкращих вінгерів чемпіонату.
 

Же обраний найкращим нападником. Віцечемпіон 2018 року з «Атлантіко», Же знову блищав у цьому сезоні, цього разу у футболці «Жарагуа». Нападник швидко став улюбленцем нових уболівальників. У складі «Жарагуа» став півфіналістом LNF-2019. Чаруто (Магнус) і Едер Ліма (Магнус) також змагалися за звання найкращого нападника LNF.
 

Тренером, який отримав найбільше голосів став Серхіо Ласерда з «Пато». Другий рік поспіль досвідчений фахівець виграє найвище звання серед наставників LNF. Він очолює команду-фіналіста LNF-2019. «Пато» прибрав традиційних суперників, таких як «Атлантіко», «Карлус Барбоза» і «Жарагуа», щоб отримати можливість відстояти титул. Тьяґу Раупп з «Тубарао» і Рікардінью з «Магнуса» також входять до когорти найкращих тренерів LNF.
 

Відкриття чемпіонату  з «Магнуса»: Леозіньо. Кваліфікований гравець демонструє чудовий контроль м'яча, легко обігрує суперника і швидко рухається. Леозіньо  один з нових кумирів «Магнуса», а також бразильського футзалу. Чімба (Пато) і Жоао Гільєрме (Жарагуа) також входять до числа відкриттів LNF-2019.

А ось список кращих бомбардирів Національної ліги-2019, останній матч якої відбудеться завтра, 8 грудня. Відзначаємо, що в ТОП-10 відразу чотири представники «Магнуса».


За матеріалами ligafutsal.com.br

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.