ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Дани Монтес и Хуанхо КателаФутзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: в финале сыграют чемпионы Ирана и ВьетнамаЖенский футзалЖіноча студентська збірна України розпочала підготовку до чемпіонату світуЭкстра-лигаЕкстра-ліга: 15 серпня відбудеться жеребкування календаряЛига чемпионов УЕФАКирилл Красий: «Кишиневскому «Динамо» будет тяжело в матчах Лиги чемпионов»Футзал в миреЧетверо енергетиків викликали у збірну України на чемпіонат світу серед студентівКазахстанДжон Леннон: «Я силовой игрок»ПольшаОлександр Бондар: «У «Таймі» склад був такий, що у дванадцятку важко було потрапити»БразилияЛучшие голы 14-го тура чемпионата Бразилии-2018Россия«…МФК «Газпром-Югра», образно говоря, – «Феррари»: очень мощная машина...» БеларусьАндрей Толмач: «К парням нет претензий»Экстра-лигаЕдуард Босенко: «Готуємося у посиленному режимі»Женский футзалЖіноча збірна Португалії починає підготовку до Основного раунду Євро-2019БеларусьБеларусь: в чемпионате сыграет 16 команд, Раговик уже в «Столице»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: «Блювэйв Чонбурри» слагает чемпионские полномочияСборная УкраиныАлександр Косенко: «Сейчас хотелось бы сыграть со сборными, которые играют в другой футзал»БеларусьМогилевский «Форте» выступит в сезоне-2018/19Экстра-лига«Продексім» вирушив на збори в УжгородВетераныАлександр Кабаненко: «Ветеранские соревнования – непередаваемое удовольствие»Экстра-лигаВіталій Радевич: «З кожним матчем «Енергія» буде додавати у грі»

Віталій Радевич: «З кожним матчем «Енергія» буде додавати у грі»

Про те, як львівська "Енергія" готується до сезону, розповів гравець команди Віталій Радевич.

 

Команда зіграла два матчі в Білорусії. У першому поступилась віце-чемпіону Білорусі «ВРЗ» 1:6. Чому не вдалось зіграти краще?
– Ми тільки готуємось до сезону, провели збори. Після того були тільки три тренування в залі. Ще й це була перша гра, не все виходило. Завтра постараємося взяти реванш.
 
У другому поєдинку перемогли «БЧ» з рахунком 4:1. Що ж сталось, гравці розізлились?
– Звісно. Розуміли, що 1:6 це негативний результат, але з кожною грою ми будемо набирати. На додачу, адаптувались до майданчика та м'ячів. В результаті – тренер був задоволений перемогою. Але ми розуміємо, що нам ще багато над чим треба працювати.
 
Як оціните рівень суперників?
–На мою думку, рівень команд хороший, а чемпіонати Білорусі і України приблизно на одному рівні.
 
Команда грає на фоні втоми після першого збору?
– Втоми немає, але перехід в зал потребує часу для адаптації.
 
Як оціните збір у Шацьку?
– Найголовніше – збір пройшов без травм, а оцінювати повинен тренер.
 
Є новинки під час зборів?
– Все як раніше.
 
Як влились в колектив «Енергії» новачки?
– Дуже добре. Ми стараємось їх підтримувати, допомагати чим можемо, як на полі, так і за його межами.
 
Чи відчувається відсутність Кардаша і Федюка?
– Так, звісно. Ці люди були лідерами на полі та за його межами. До них я прислуховувався і у них багато чому можна було навчитись. Але ми рухаємося далі та не оглядаємося.
 
Як оцінюєте для себе попередній сезон?
– Я провів майже стабільний сезон. Для мене це важливо. Показував хорошу гру, але завжди є куди рости і над чим працювати, щоб бути різностороннім гравцем.
 
Завойовувати срібні медалі два роки поспіль – це успіх чи невдача?
– Якщо ми граємо у фіналі – це добре. Задача мінімум виконана. Хочеться вигравати і здобувати золоті медалі, але перемагає сильніший.
 
Чого не вистачило команді, щоб завоювати золоті медалі?
– Мені тяжко відповісти на це запитання. Граємо добре, але бракує реалізації. Були травмовані гравці, яких нам не вистачало у фіналі. Але підкреслю – виграє сильніший.
 
Чи були пропозиції від інших команд?
– Пропозиції були з України і Польщі, але в мене контракт. Зараз я гравець «Енергії» і не думаю про зміну команди.
 
Джерело – futsal.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.