Футзал в миреЧемпіонат світу серед студентів: де дивитись?ТурнирыТурнир в Гомеле. День 3. Все по местамФутзал в миреВиктор Кравцов: «Матчи на Кипре проходят как праздник»ТурнирыКиївський ХІТ – переможець IХ Кубка Водяна!Экстра-лигаСпаринги: «Ураган» обмінявся перемогами з чемпіоном ЛитвиКазахстанСергей Коридзе: «С лучшими игроками всегда интересно работать»КазахстанДуглас – лучший футзалист Казахстана сезона-2017/18Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з ПольщеюТурнирыКубок на призы В.Водяна. День 2. В финале – ХИТ и кишиневское «Динамо»Экстра-лига«Продэксим» в первом матче межсезонья обыграл венгерский «Nyírgyulaj KSE»ТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 1. Такие разные похожие матчиЭкстра-лигаЕдуард Босенко: «Максим Павлюк хотів зустрітись у першому турі або з «ХІТом», або з «Продексімом»Экстра-лигаОлександр Бубен: «Зараз навряд чи можна ділити суперників на зручних та незручних»ТурнирыВ Одессе стартовал Кубок на призы В.И. ВодянаЭкстра-лигаЕкстра-ліга: відбулось жеребкування календаря нового сезону

Валерій Директоренко: "Максим Войток може зіграти вже в матчі з ХІТом в Житомирі"

Тренер об'єднаної команди ІнБев/НПУ Валерій Директоренко розповів про підготовку команди до матчу 9 туру футзальної Екстра-ліги, який має відбутися в неділю, 12 листопада, в Житомирі зі столичним ХІТом, а також прокоментував повернення в команду Максима Войтка. 

- Який настрій у команди напередодні матчу 9 туру? 
- В нас ще з минулого року склалося, що у хлопців бойовий настрій на ігри з ХІТом. Команда у нас молодша і цей настрій гравців - показати себе - цілком зрозумілий. Налаштовані на перемогу. 

- Минулого сезону ви двічі програли ХІТу. Розраховуєте на реванш? 
- Дві поразки минулого сезоні і ті рахунки, я вважаю, не відображають самої гри. Матчі були надзвичайно динамічним. В нас теж було багато моментів. Але різниця у віці, досвіді, класі, розумінню гри зіграли свою роль в тому, що ми програли. Індивідуальна майстерність окремих футболістів — Корнійчука, Чепорнюка, Борсука виявилась вищою і вони свої моменти реалзували. Ми створили набагато більше моментів, але реалізувати не змогли, в тому числі і через юність гравців. Зараз ці хлопці вже відіграли сезон в Екстра-лізі. Звісно, це мало, особливо в порівнянні з досвідом гравців ХІТа. Але я сподіваюся, що вони зробили правильні висновки з тих ігор. 

- Зараз в ІнБев/НПУ є хлопці, які раніше грали за ХІТ. Це якось вплине на гру? 
- Звісно, думаю, хлопці викладуться, хоча в першу чергу на результат. Додаткові мотиви теж у них будуть. Але й ХІТ — доволі сильна і грамотна команда, лідер українського футзалу. Думаю, вони також можуть приготувати нам сюрпризів, які ми від них не чекали. Тим паче, що там грають ті ж Чепорнюк, Літвінов, які так само були і в нашій команді раніше. 

- Перед закриттям трансферного вікна в команду повернувся Максим Войток..
- Чому ми підписали саме Максима? Все дуже просто. Він наш вихованець, він вже грав за команду минулого сезону. Ми з самого початку домовлялися, що як тільки він розбирається з пляжним футболом, там з'являється вікно, він повертається до нас в команду. Тим паче, що ХІТ не продовжив з ним контракт. Тому те, що зараз відбулося — це був запланований крок, який обговорювався ще місяця три тому. 

- Чи готовий Войток вийти і зіграти вже на матчі з ХІТом? 
- Він почав з нами тренуватися ще середини жовтня. Зараз займається більш щільно. Він ще не до кінця готовий, але в грі з ХІТом, звісно, ми на нього розраховуємо. Він має ті якості, які, я вважаю, допоможуть нам добитися позитивного результату. 

Звісно, є складності з переходом від пляжного футболу до футзалу, потрібен час, але Войток — хлопець серйозний і ми цей період постараємося форсувати. На грі з Хітом на нього будуть певні речі покладатися ті задачі, які в даній ситуації він готовий виконати. Тим паче, що він з хлопцями вже грав в складі нашої команди, з Шевченко він грав в ХІТі, з Литвиновським пересікався теж по ІнБеву. 

- Більше ні з ким не вели переговори? 
- В нас є та обойма гравців, на яких ми розраховували з самого початку і в першу чергу ми хочемо, щоб довіра до них втілилась в результат. А не кидатися з крайності в крайність. Ті ж Чеберяк, Коробка та Івановський — вони також не пішли з команди. Через специфіку регламенту нам довелося їх відзаявити і перевести в чемпіонат Житомира. Хлопцям потрібна ігрова практика. Але вони залишаються в основній команді, тренуються з нами, беруться участь в усіх іграх, які не пов'язані з Екстра-лігою. А ігровий досвід вони отримують в команді Михайла Соколовського. 



Тренер Хіта Олег Лук'яненко: "У нас є травмовані гравці, які не зможуть допомогти у матчі з Інбев/НПУ"
 
Київська команда "Хіт" вже прибула до Житомира і готується до останнього матчу першого кола. Протистояння клубу з місцевим "Інбев/НПУ" відбудеться в неділю, 12 листопада, у залі ФОКу. Тренер "Хіта" Олег Лук'яненко у передматчевому коментарі зізнався, що гра з господарями буде нелегкою.
"Завтра буде дуже важкий матч. Ми ретельно готуємося: дивимося записи минулих матчів, аналізуємо всі моменти. До того ж у нас є ще травмовані гравці. І я не знаю, чи зможуть вони нам завтра допомогти. Наш головний бомбардир Олександр Корнійчук також ще не відновився повністю. Але завтра буде день - буде видно". 
Тренер столичної команди вважає житомирсько-київський клуб "Інбев/НПУ" сильним суперником, матч з яким обіцяє бути напруженим.
"Хороша команда, молода, амбіційна. А в цьому сезоні вона ще поповнилася досвідченими футболістами. Тому нам буде непросто. Але це футзал, тут в кожній грі можуть бути якісь сюрпризи," - зазначив Лук'яненко.
Джерело - sportzt.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.