Первая лига Антон Денчук переходить в ФК «Славута»Экстра-лига«ДЕ Трейдинг» представив дев'ятьох новачківЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Символічна збірна 1 туруЭкстра-лигаПредставляємо учасників PARIMATCH Екстра-ліги: «Кардинал-Рівнестандарт»Сборная УкраиныВіталій Одегов: «Є домовленості про спаринги з Португалією у листопаді та з Іспанією у лютому»Лига чемпионов УЕФАМаксим Павленко: «Усі суперники в нашій групі рівні»Лига чемпионов УЕФАРезультаты жеребьевки основного раунда Лиги чемпионов УЕФАЧемпионат ЕвропыЄвро-2022 (U-19): Україна дізналася своїх суперників по Основному раундуРоссияАлекс: «Надо потерпеть и поработать с самоотдачей»ПортугалияПульпис: «Португальский чемпионат становится все более профессиональным»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 1 тур. «ХІТ» втрачає з початкуБеларусьБеларусь – Иран. Товарищеские матчи. LIVE! КазахстанКака: «Наша задача – выиграть чемпионат мира»БразилияРодриго: «У меня самые большие цифры в истории клуба, но я не могу быть выше Фалкао»Экстра-лигаPARIMATCH Екстра-ліга. Представляємо учасників. «Viva Cup»ГерманияДобро пожаловать, футзальная Бундеслига!ПольшаЭкстракласа будет играть плей-оффЛига чемпионов УЕФАХатаи Багиров: «Наша цель – вернуть прежний «Араз»РоссияСергей Абрамов: «В нашей команде собраны лучшие из лучших»ИспанияТино Перес: «Цель состоит в том, чтобы сыграть в Лиге чемпионов... как чемпионы Лиги»

«Ураган-2-КФВ» вийшов з відпустки

У понеділок, 26-го липня, дублюючий склад "Урагану" провів перше тренування після відпустки.


Перший тиждень команда Юрія Іванишина проведе у "втягуючому" режимі одноразових тренувань. А вже з наступного понеділка, 2-го серпня, хлопці перейдуть у режим двох тренувань на день. Щодо планів, то команда працюватиме в Івано-Франківську і разом з тим планується проведення кількох товариських матчів, а також участь у турнірі Кубок Волинської газети.

Наразі разом з дублерами тренуються і юні футболісти вікової категорії U-17, які минулоріч вибороли бронзові нагороди Юнацької Екстра-ліги та отримали шанс проявити себе у дублюючому складі. Додамо, що семеро гравців "Урагану-2-КФВ" зараз проходять збори разом з "основою" і готуються до матчів Міжнародного турніру ім. В. Водяна.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.