Экстра-лига«Кардинал-Рівне»: підсумки першого кола чемпіонатуТаджикистанКто выиграет чемпионскую корону Футзальной лиги Таджикистана?АргентинаКлаудио Тапиа презентовал Стратегию развития футзала АргентиныИспанияИспания-2020/21. Тур 5. «Леванте» – без потерь, «Барса» – последняяРоссияНиколай Иванов: «Претензий у тренерского штаба к игрокам нет»Экстра-лигаОлександр Сметаненко: «Виклик у збірну — це відмінна мотивація для подальшого розвитку»Экстра-лига«Ураган»-2020/21: Цифри і факти першого колаЭкстра-лигаДва наступні матчі «Сокола» перенесено через COVID-19Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21: підсумки першого кола чемпіонатуСборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) проведе збір у БроварахБеларусьЄвген Змисля: «Досі не можу зрозуміти як став воротарем»РоссияВладислав Черномордов: «В «Ухте» хочу выложиться на 200%»КазахстанДео: «Я был удивлен уровнем некоторых команд в Казахстане»ПольшаБартломей Наврат: «Моя задача как капитана – объединять команду»ИспанияМатч «Кордова Патрімоніо» – «Барса» став найпопулярнішою трансляцією у ПрімеріИспанияДидак Плана: «Лучшее еще впереди»Экстра-лига«ХИТ» вышел из самоизоляцииЧехияВ списке Томаша Нойманна – 50 фамилийЭстонияАлександр Дмитриев: «Из-за коронавируса в этом сезоне, вероятно, с нами не сможет присутствовать наш тренер Михаил Романов»ИспанияХосан Гонсалес: «За победу над «Барсой» дают только три очка»

Українські перестановки у ВРЗ: Шамлі і Воронін замінять Григор’єва і Золотухіна

Срібний призер чемпіонату Білорусі проводить ротацію українських легіонерів на новий сезон


Як стало відомо futsalua.org, у складі срібного призера чемпіонату Білорусі найближчим часом мають відбутися кадрові зміни. Двоє українських легіонерів В’ячеслав Григор’єв і Артем Золотухін залишать склад «вагоноремонтників».

Обидва гравці приєдналися до ВРЗ літом 2014 року, але тільки Григор’єв залишався вірним «вагоноремонтникам» усі ці 6 років, зумівши 4 рази завоювати срібні нагороди чемпіонату Білорусі. 32-річний українець став справжньою легендою клубу і лише в чемпіонаті Білорусі провів у його складі 164 матчі (59 голів). В останньому сезоні наш співвітчизник відіграв 20 матчів, забив 4 м’ячі і заробив 3 жовті картки (ЧБ  17/3+3жк, КБ – 3/1). 1 раз визнавався найкращим гравцем своєї команди у матчі фінальної серії чемпіонату.
 

Артем Золотухін впродовж сезонів 2015/16 і 2016/17 виступав за БЧ, але після того знову повернувся до ВРЗ. 32-річний універсал 3 рази завойовував срібні нагороди чемпіонату Білорусі у складі «вагоноремонтників». У попередньому сезоні на рахунку українця 35 матчів/14 голів+9 гольових передач, 4 жовті і 2 червоні картки (ЧБ – 30/13 голів+8 гольових передач+4 жк+ 2 чк, КБ – 5/1 матч+1 гольова передача). По 2 рази Золотухін отримував звання найкращого гравця матчу і найкращого гравця матчу у складі своєї команди, крім того, цілих 6 разів потрапляв у символічну збірну туру.

На їхнє місце мають прийти двоє інших українських гравці – Дмитро Шамлі і Максим Воронін.
 

Дмитро Шамлі тільки перед попереднім сезоном перейшов в «ХІТ» якраз з ВРЗ, але так і не зміг проявити всі свої найкращі риси у складі киян. На рахунку 27-річного нападника 5 голів в 17 матчах і 3 жовті картки (ЕЛ   13/4голи+2 жк, КУ  4/1 гол+ 1жк).
 

37-річний Максим Воронін у цьому сезоні захищає кольори казахського «Актобе». На рахунку українського захисника 22 матчі і 7 голів, а також 3 жовті картки (ЧК – 19/6 голів+2 жк, КК – 1/1, СК – 1/0+1 жк).

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.