Первая лига Первая лига-2017/18. Тур 3: добыть победу за 120 секундКазахстанКайрат Оразбеков: "Своей некомпетентностью судьи сыграли на руку «Интеру»"Экстра-лигаНомер 6 навечно закреплен в ФК «ХИТ» за Дмитрием Шуваловым!РоссияГлеб Разоренов: «Называть фаворита Финала четырех пока рано»Сборная УкраиныЗбірна Італії прибула до ХарковаКиевПрощальный матч Дмитрия Шувалова. ХИТ 2017 - Звезды ХИТ 2006-2017ХарьковскаяЛучшие голы 12-го тура Кубка ФК Универ осень 2017ИспанияДрама в Хаэне: дубль Гадейи позволил "Мовистар Интеру" увезти три очкаИталияВосемь сборников Италии по разные стороны: "Аква&Сапоне" разбил "Пескару"Юношеский футзалЕкстра-ліга (U-16)-2017/18. 4 тур. LIVE!Первая лига 17.00. Первая лига-2017/18. Тур 3. LIVE! (+ обзоры матчей от 2.12.2017)ЛьвовАндрій Задорожний: "Гранд-ліга в цьому сезоні обіцяє бути дуже цікавою"Сборная УкраиныУкраина vs Италия: у каждого есть матчи, ставшие достоянием историиВолынскаяСтартував Чемпіонат Волині серед ветеранівВторая лигаСьогодні стартують змагання у Другій лізіХмельницкийХмельницький. Найкращі голи Преміум-ліги-2017/18. (4, 5 тур)Экстра-лигаСтепан Струк: Завжди мріяв грати за «Енергію»ОдесскаяОдесса. ТОП-10 голов 5 тура Премьер-лиги 2017-18ХмельницкийВіктор Вербовий: «Наше завдання на сезон – вихід у фінал плей-офф»ВинницкаяФутбольний Тиждень 272 від 29.11.2017

Тернопіль: "Металіст" - чемпіон!



5-6 березня у спорткомплексі "Політехнік" відбулися матчі 20-го та 21-го туру у чемпіонаті Тернопільської Вищої футзальної ліги.

20-й тур

Звітний тур повинен був розпочатися із вкрай цікавого протистояння між лідером Вищої ліги Металістом та третьою командою ліги — теребовлянською Нивою. Однак, через участь футболістів Ниви у турнірі з футболу на Львівщині, матч не відбувся і Металіст отримав технічну перемогу.
Металіст – Нива +/-

"Гарячий" другий тайм видали Арс-Кераміка та Віго. Перша частина зустрічі завершилася нульовою нічиєю, а от у другій Віго не залишило жодних шансів своєму опоненту.
Арс-Кераміка – Віго   1:7
Голи: Шельвіка Володимир — Мороз Назар (2), Галадза Назар, Хархут Андрій (2), Дацко Олег (2)

Доволі впевнену перемогу над Родиною святкував Зборів. А два голи лідера зборівської команди Романа Бардокіна дозволили йому знову вийти у лідери бомбардирської гонки.
Зборів – Родина   6:3
Голи: Бардокін Роман (2), Забитівський Михайло, Цюман Андрій (3) — Бадло Роман, Бадло Максим, Бадло Петро

Вольову перемогу у цьому турі відсвяткували футзалісти ДСО. У запеклій боротьбі з Ромою ДСО програв перший тайм 3:2. Однак, у другому команда знайшла у собі резерви, щоб не лише зрівняти рахунок, але й вирвати перемогу.
Рома - ДСО   3:4
Голи: Богородіченко Сергій, Іванців Богдан, Винник Степан — Долинний Андрій, Процик Юрій (2), Андрієшин Роман


Не менш непередбачуваним виявився матч у якому Цибулька зустрічаалася з Вікінгом. Безгольовий перший тайм змусив команди активніше діяти у другому. Краще це вийшло у Вікінга, який переміг з мінімальним відривом у рахунку.
Цибулька – Вікінг   2:3
Голи: Гурін Євген, Когут Микола — Кисіль Роман (2), Білик Валентин

Сенсацією "пахло" у матчі аутсайдера Микулинців та одного з претендентів на золоті медалі — Креатор-Буд. Остання команда ліги цілком могла зупинити переможну ходу "будівельників". Перший тайм переможця не визначив 2:2, а у другому клас взяв своє і Креатор-Буд хоч мінімально, але переміг.
Микулинці - Креатор-Буд   2:3
Голи: Гуйда Петро (2) — Ціх Ростислав, Паперовський Віталій, Костів Михайло
 
21-ий тур

Передостанній тур розпочався із перенесеного матчу 18-го туру у якому теребовлянська Нива протистояла Зборову. Перший тайм без жодних запитань виграла теребовлянська команда 4:0. Після перерви Зборову вдалося вирівняти гру, але врятувати матч не судилося.
Нива – Зборів   7:3
Голи: Ковалик Віктор (3), Бабін Роман, Никеруй Юрій, Бодак Віталій, Коротюк Дмитро — Бардокін Роман (2), Кулик Олег

Про статус наступного матчу багато говорити не варто, адже Металіст – Креатор-Буд — це протистояння двох найсильніших команд Тернопільщини, які у очній дуелі розігрували золоті медалі Вищої ліги.
Перед початком матчу голова ТОФФ В.М. Мариновський запропонував вшанувати хвилиною мовчання пам'ять загиблого в зоні АТО нашого земляка Юрія Горайського зі Збаража, а потім переповнений спортивний зал технічного університету оплесками підтримав Акцію “Свободу Надії Савченко”
Металіст перед цим туром випереджав Креатор у турнірній таблиці на 3 очки і у разі перемоги гарантував собі чемпіонство. Креатор у цій грі теж влаштовувала лише перемога, адже будь-який інший результат влаштовував лише Металіст.
Зазначимо, що Металіст перед цією грою поніс серйозну втрату. Через травму не міг зіграти капітан команди Автанділ Гвіанідзе — один з найсильніших футзальних гравців чемпіонату. Однак, навіть втрата лідера не зупинила Металіст у чемпіонській гонці. Відверто кажучи, особливих шансів на перемогу у Креатор-Буд не було. Інтригу наприкінці першого тайму створив, хіба що, гол від Олександра Паламаря, який скоротив відрив у рахунку до мінімуму 2:1. Однак, два голи наприкінці другого тайму принесли Металісту довгоочікуване чемпіонство! Таким чином після цього матчу остаточно сформувалася призова трійка Вищої ліги: 1 місце — Металіст, 2 місце — Креатор-Буд, 3 місце — Нива Теребовля.
Креатор-Буд – Металіст    1:4
Голи: Паламар Олександр — Юрчак Олександр, Пліс Тарас (2), Шум Сергій

Результативним видалось протистояння Віго та Цибульки. Після бойового першого тайму (2:2), у другому більше пощастило гравцям Цибульки.
Віго – Цибулька    4:5

Голи: Мороз Назар, Дацко Олег, Хархут Андрій (2) — Гурін Євген, Алексевич Ярослав, Була Олександр, Скибіцький Станіслав, Захарчук Андрій
 Завдяки дублю Мирона Танчика Родина на перерву пішла з мінімальною перевагою у рахунку 2:1. Однак, футзалісти Роми проявили справжню волю до перемоги і вибороли три очки.
Родина – Рома 2:5
Голи: Танчик Мирон (2) — Богородіченко Сергій (2), Грінченко Анатолій (3)

Другу перемогу в один день відсвяткувала теребовлянська Нива. Щоправда, цього разу Арс-Кераміка чинила серйозний опір. І лише гол наприкінці основного часу забезпечив Ниві вікторію.
Нива - Арс-Кераміка    6:5
Голи: Ковалик Віктор (4), Луцик Руслан, Коротюк Дмитро — Куций Анатолій (2), Куций Юрій (2), Гатала Ігор

Зборів цього дня навпаки — лише програвав. Після Ниви кривдником зборівської команди став Вікінг.
Вікінг – Зборів   5:3
Голи: Слотюк Арсен (2), Кисіль Роман (2), Лопушняк Дмитро — Бардокін Роман (2), Палій Василь

Завершився передостанній тур Вищої ліги ще одним результативним протистоянням у якому ДСО переміг аутсайдера Микулинці.
Микулинці - ДСО  3:5
Голи: Сирник Віктор, Адамів Ярослав (2) — Андрієшин Роман, Світовий Богдан, Процик Юрій, Вітович Артем (2).

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.