Первая лига Перша ліга 2021/22. 5 тур. «SkyUp» став одноосібним лідером, «Любарт» завершує перше коло на передостанньому місціПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 13. Когда голы не в радостьИталияИталия-2021/22. Тур 10. Десятая победа «Падуи» и неудачный дебют Кайо ЖуниораИспанияИспания-2021/22. Тур 8. «Барса» выходит в единоличные лидерыЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. Гольова перестрілка в Хмельницькому і поразки дебютантокЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. «Ураган» відпускає конкурентівБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Футзал в миреІрина Дубицька та Анастасія Кліпаченко продовжать кар’єру в кувейтській «Аль-Сальмії»Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. «Легіон-Університет» (Луцьк) – «Новий Львів» (Львів). АнонсЛига чемпионов УЕФАЭлитный раунд Лиги чемпионов УЕФА начинается 1 декабряРоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЧеркаси приймуть Матч зірок-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світі

Роман Ковальчик: «Цілеспрямовано готуємося до Кубку Свободи»

Головний тренер СК «Сокіл» у спілкуванні із клубною прес-службою розповів як проходить підготовка команди до нового сезону, а також поділився очікуваннями від розіграшу «Кубку Свободи», який пройде у Хмельницькому з 16-го по 19-е серпня.

– Романе Миколайовичу, розкажіть, як проходить передсезонна підготовка?
– 1 серпня команда зайшла в зал. Тепер ми цілеспрямовано готуємося до Кубку Свободи. Думаю, що якісний склад учасників (п’ять команд Екстра-ліги та віце-чемпіон Білорусі – ред.) дозволить нам перевірити, на що ми сьогодні здатні.

– Які плани після закінчення турніру?
– У нас дуже зручно складений передсезонний календар – після Кубка Свободи буде десять днів для аналізу і роботи над помилками, а потім візьмемо участь в турнірі “Futsal Masters”, який пройде у Вроцлаві з 31 серпня по 3 вересня.
Сподіваюся, що жереб дозволить нам зіграти з найсильнішими командами, які візьмуть участь в цьому турнірі – чеським “ЕРА-ПАК”, італійським “Наполі” та іспанською “Барселоною”. І після цього у нас знову буде час для розбору своєї гри і підготовки до чемпіонату.

– Вас не турбує трансферна лихоманка, яка охопила більшість українських клубів? На відміну від багатьох, “Сокіл” ніяких придбань не зробив?
– По-перше, серед тих, хто поповнив ряди українських клубів, практично немає нових імен – в більшості своїй це одні і ті ж гравці, які вже років десять із завидною постійністю з інтервалом в декілька сезонів змінюють один клуб на інший. Не бачу серед цих гравців тих, хто міг би нас підсилити. По-друге, ми практично повністю зберегли минулорічний склад і маємо можливість шліфувати командну гру. По-третє, у нас дуже гарне молоде поповнення, і я впевнений, що зовсім скоро ці хлопці складуть серйозну конкуренцію гравцям основного складу.

– До речі, про молодих. Дайте оцінку, наскільки вони готові грати в Екстра-лізі?
– В першу чергу мені дуже подобається їхнє ставлення до справи – всі працюють з повною самовіддачею. Що стосується готовності виступати в Екстра-лізі, то, на мій погляд, один з них може дебютувати вже в вересні, а ще один, за моєю оцінкою, буде готовий до Екстра-лізі після Нового року. Не буду називати прізвищ, щоб вони не зазналися (посміхається). Не здивуюся, якщо ще хтось з поповнення вистрілить раніше, ніж ми цього чекаємо. Тим більше, що у нас є можливість обкатати молодь в іграх з серйозними суперниками.

– І кілька слів нашим уболівальникам …
– З великим задоволенням запрошую наших уболівальників і всіх любителів футзалу на ігри Кубка Свободи. Ми вже дуже давно не грали при заповнених трибунах, і відверто кажучи, скучили за своєю “торсидою”, яка піднімає нам настрій і надає додаткові сили.

Прес-служба СК “Сокіл”

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.