Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Основной раунд. День 2. LIVE!Экстра-лигаРуслан-Роман Майовецький — новачок «Енергії»Лига чемпионов УЕФАГригорий Иванов: «Хочется выйти в элитный раунд с первого места»Лига чемпионов УЕФАФедір Пилипів: «Вболівальники «Урагану» – це шостий гравець команди»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 4-го тураФутзал в миреКакау может возглавить сборную ИранаПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 7. Победные голы Максима Паутяка и Виталия КолесникаРоссияКирилл Земсков: «Третье место нужно занимать железно, а можно и выше»Чемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираРоссияАрнольд Кнауб: «О несостоявшемся переезде в Бундеслигу ничуть не жалею»Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівРоссияАлександр Попов: «Мы уверены в своих силах»

Оприлюднено склади збірних Грузії і Румунії на турнір у Івано-Франківську

Легенда збірної Румунії Думітру Стойка, улюбленець франківської торсиди Роніньо, найкращий голеадор Фіналу чотирьох Кубка УЄФА Фумаса і всі-всі-всі - знайомство зі складами збірних Румунії та Грузії на товариські матчі в Івано-Франківську.

 

Румунія

Загалом до Івано-Франківська тренерський штаб збірної Румунії на чолі з Робертом Лупу взяв 14 гравців, серед яких зіркові універсали італійського "Наполі" Феліпе Олівейра та іспанської "Картахени" Іке Рібейро. Окрім того, на паркеті спорткомплексу КФВ зіграють легенди румунського футзалу Крістіан Матей та Думітру Стойка.

Склад збірної Румунії на товариські матчі в Івано-Франківську:
Голкіпери: Андрей ГРІГОРАШ, Петрішор ТОНІЦА.
Універсали: Йонуц МОВІЛЯНУ, Савіо ВАЛАДАРЕС, Феліпе ОЛІВЕЙРА, Даніель КРАЧУН, Саболч МАНЯ, Думітру СТОЙКА, Богдан КОВАЧ, Адріан ПАНЗАРУ, Лазло ЗОКС, Крістіан МАТЕЙ, Серджіу ГАВРІЛА, Іке РІБЕЙРО.
Головний тренер: Роберт ЛУПУ.

Грузія

У збірній Грузії на франківських шанувальників футзалу очікує не менше знайомих облич. Так, до Франківська завітають у минулому улюбленець місцевої торсиди, екс-"ураганівець" Роніньо, екс-гравець донецького "Шахтаря" та "Продексіму", грузинської "Іберії Стар", казахського "Кайрату" Фумаса, а також знаний в європейському футзалі чарівник м'яча Талес, за плечима якого не один сезон у складі казахського "Тулпара", російського "Сібіряка" та сербського "Економаца".

Склад збірної Грузії на товариські матчі в Івано-Франківську:
Голкіпери: Торніке БУКІЯ, Александр ДЖАМБУРІЯ, Звіад КУПАТАДЗЕ.
Універсали: Вахтанг КЕКЕЛІЯ, Вахтанг ДЖВАРАШВІЛІ, Арчіл СЕБІСКВЕРАДЗЕ, Міхеїл ТЕВЗАДЗЕ, Іраклі ТОДУА, РОНІНЬО, ФУМАСА, ТАЛЕС, Шота ТОПУРІЯ, Ніколос КУРТАНІДЗЕ, Каха МАЙСАЯ, Нукрі ЧУМБУРІДЗЕ.
Головний тренер: Автанділ АСАТІАНІ.

Тож вже завтра шанувальники футзалу зможуть насолодитись грою виконавців найвищого рівня - у матчі-відкритті зійдуться збірні України та Румунії (початок о 17:00). У понеділок, 22-го вересня, поміряються силами Грузія та Румунія (початок о 19:00), а завершиться футзальний бум у вівторок матчем України та Грузії (початок о 19:00). Усі поєдинки пройдуть у спорткомплексі КФВ за адресою вул. Г. Мазепи, 142. Прийдіть підтримати синьо-жовтих" у товариських зустрічах!

Джерело - sport.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.