Детский футзал«ІнБев Junior» перемагає на «Сhornomorsk Cup-2020» (U-10)ИспанияХуанхо: «Лига чемпионов – единственный титул, который мне еще нужно выиграть»БразилияТиагу судится с «Коринтиансом»Экстра-лигаДва стартові матчі «Урагану» у FAVBET Екстра-лізі перенесеноИталияМаксим Зарубко продовжить кар’єру в «Мадері»Чемпионат мираОтбор к чемпионату мира-2020. Обзор. Часть 1КыргызстанРустам Хамидов покинул бишкекский «Спартак»БеларусьЛида is back. Кто не любит Лиду? Лиду любят все!Экстра-лигаЕвгений Серый: «Для меня выходной – уже праздник»Женский футзалСтань чемпіоном: як футзалістки провели відкриті тренування на головній арені країниВторая лигаСергій Вишневський: «Грати поряд з Сергієм Піддубним – це одне задоволення»Ассоциация футзала УкраиныВолодимир Гримайло: «В новому сезоні на матчах Favbet Екстра-ліги і пізніх стадіях Кубка України працюватимуть делегати»Женский футзалАлександр Ратич: «Я был достаточно не прав, пойдя на поводу у своего эмоционального состояния»Экстра-лигаОлександр Сіріцький став гравцем «ХІТа»РоссияАнатолий Бадретдинов: «На мой взгляд, досрочное завершение сезона было бы логично»КыргызстанВиктор Клинов: «В Киргизии есть четыре ведущих команды, остальные просто существуют без каких-либо задач»Россия«Тюмень» – четвертый полуфиналист Суперлиги РоссииДетский футзал«Іллічівець» став переможцем «Chornomorsk Cup» (U-11)РоссияКонстантину Еременко могло бы исполниться 50 лет. Теперь в его честь играют один из крупнейших турнировМолдоваСезон 2019/20 в Молдове завершен без определения чемпиона

Олько Возний: «Ми – велика футзальна сім’я «пекарів»

Один із головних фанів «Галицької здоби» Олько Возний – про футзал, сина Остапа, фан-рух клубу, Другу лігу і українськи пісні

Цей чоловік з незвичною зачіскою на голові в один момент став одним із головних фанів «Галицької здоби», який підтримує нашу команду практично у всіх матчах. Це – Олько Возний, і сьогодні він поділиться враженнями від минулих матчів, спрогнозує майбутнє, а також запросить на смачний обід.
 
– Вітаю, Олько. Буквально нещодавно ви взяли участь у грі команд «Групи здоров’я», яку зорганізувала компанія «Галицька здоба». З перших хвилин гри Олько Возний зайняв місце у воротах і несподівано для всіх присутніх продемонстрував хороший рівень гри.
– Клас є клас (сміється). У першу чергу дякую керівництву «пекарів» та тренеру команди Сергію Тригубцю за те, що запросили на такий матч. Гра сподобалася й цікаво було зіграти в гру «5 x 5» з людьми, які або працюють на фірмі або ж колись грали за «пекарів».
 
– Звідки у Вас навики воротаря?
– Взагалі я людина багатоманітна: свого часу завершив музичну школу, співав у хорі, з музики втікав на гандбол, де успішно стояв на воротах. А ще я малював картини, писав вірші. Професійно футболом не займався, але розуміння гри присутнє.
 
– Олько Возний вже не молодий, Ви завжди тримаєте себе у формі, маєте цікаву зачіску.
– Ви зараз маєте на увазі оселедець на голові? Його в даний час носить багато людей. Особисто я – з 8 класу школи. Будете сміятися, але колись люди дивилися на мене й казали що я несповна розуму.
 
– Якщо б Вам запропонували роботу на пекарні погодилися би?
– Я досить непогано готую, але пекти не пробував ще нічого. Якщо запропонують, то думаю спробую.
 
– Вправно керуєте автомобілем з символікою нашої команди, за яких умов вона з’явилася на вашому «коні»?
– Бус у мене помаранчевого кольору, а «розу» подарував Сергій Тригубець як кращому фану на одному з поєдинків «Галицької здоби». Взагалі часто подорожую теренами України й багато хто дивлячись на символіку «пекарів» розпитують, а що це таке? На що я відповідаю «Галицька здоба» – найкращий футзальний клуб у Західному регіоні.
 
– Як Олько Возний став фаном «Галицької здоби»?
– Свого часу мій син Остап був воротарем «пекарів» і я й приходив на кожну гру за його участю. Зараз він вже не виступає за «червоно-жовтих» через ряд причин, але я й на далі залишаюся фаном «Галицької здоби» й сподіваюся ним буду ще не один рік...
 
– Згадаємо минулий сезон. Ви були на всіх матчах нашої команди вдома, їздили на багато виїзних матчів, як оціните зимовий сезон?
– Фан-рух Здоби – це потужна спільнота, яка налічує велику кількість людей. Розумію, що це не дешеве задоволення для компанії возити з собою фанів. Проте, дуже приємно брати участь в таких збіговиськах. Щодо гри команди, то грою наших хлопців задоволений. Якщо чесно, то був у шоці від їх виступів, особливо це стосується матчів Другої ліги України. Молодці.
 
– Влітку команда «опустилася» у Першу лігу футзалу Львова, стала чемпіоном, кілька слів про цей сезон?
– Все добре, я задоволений, але, як на мене, ця ліга не для «пекарів». Ми маємо грати у Гранд лізі.
 
– Нещодавно на офіційній сторінці ФК «Галицька здоба» з’явилася інформація, що команду покинули 4 гравці.
– Для мене ця новина була справжнім шоком. Ці гравці були основою «пекарів», мали неоціненний досвід виступів на найвищому рівні, який передавався молодим гравцям. Що буде далі? Побачимо, поповнення у складі є. Для прикладу, той же Володимир Бобилєв. Я в захваті від гри цього футзаліста. Моя думка, що його треба зберегти, ця людина грає прекрасно, ні на кого не кричить, професіонал своєї справи.
 
– Як Ви вважаєте чи доцільно молодій команді «пекарів» знову пробувати сили у Другій лізі України?
– А чому ні? Опускати планку точно не треба, але й підсилення б не завадило.
 
– У зимовому сезоні 2018/2019 років Олько Возний був практично на всіх виїздах команди. Які враження залишилися від цих поїздок?
– Цікавого було багато. Найбільше чомусь запам’ятався виїзд у Луцьк. СК «Адреналін» – це мега крутий зал. Щодо подорожей, то я познайомився з новими людьми, ми всі були як одна дружня велика сім’я. Для мене це був такий сплеск емоцій, що хотілося їздити з командою і перемагати ще і ще.
 
– Не секрет, що Ви були одним із активних вболівальників, з ким вдалося потоваришувати?
– Особливо сподобався жіночий колектив фанів «Галицької здоби». «Принцес» у нас не було, всі дівчата приємні, з ними легко спілкуватися, вони добрі й щирі. Дякую їм.
 
– Якщо у новому сезоні команда таки виступатиме у Другій лізі, будете ще їздити на матчі?
– Якщо запросять, то неодмінно!
 
– На одному з перших виїздів фанів Олько Возний був одним із тих, хто активно співав українські пісні. Звідки такі навики?
– Ще з дитячих років я є активним фаном ФК «Карпати». На кожну гру я ходив із татом, ми там співали пісні, всіляко підтримували улюблений клуб. Як бачите, навики співу я не втратив і до сих пір.

– Ваша улюблена вболівальниця?
– Подобаються всі, але все ж виділю Таню Куруп – надзвичайно приємна людина.
 
– А загалом, якою є для вас ідеальна жінка?
– Жінка, яку не потрібно боятися, бо я їх боюся (сміється).
 
– Які ще у Олька Возного фобії?
– Боюся висоти і не вмію плавати…
 
– Ви сказали, що добре готуєте. То коли запросите Таню Куруп і фанатську братію «пекарів» на щось смачненьке?
– Можуть приходити у будь-який день. Тільки необхідно попередити, щоби я приготувався…
 
– Щоб Ви побажали великій сім’ї «Галицької здоби»?
– Досягнення нових футзальних вершин і щоб фанатський рух нашої команди лише зростав. Пам’ятаймо, ми – велика футзальна сім’я «пекарів».
 
Розмовляв Ігор Воробій, прес-служба ФК «Галицька здоба»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.