Футзал в миреКакау может возглавить сборную ИранаПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 7. Победные голы Максима Паутяка и Виталия КолесникаЧемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираРоссияАрнольд Кнауб: «О несостоявшемся переезде в Бундеслигу ничуть не жалею»Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3-го тураЧемпионат ЕвропыУкраїна вийшла у "Фінал чотирьох" Євро-2022: українська воротарка забила шалений голКазахстанИгита: «Испытываю немного горечи»ИспанияИспания-2021/22. Тур 3. «Бетис» и «Наварра» творят чудесаЧемпионат ЕвропыЄвро-2022 (жінки). Основний раунд. LIVE!Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. День Х для України і Фінляндії наставЧемпионат ЕвропыЯкко Лайтинен: «У нас есть шанс, который может быть единственным в жизни»

«Любарт» запустив свою сторінку на платформі Patreon

Ще один український футзальний клуб створив сторінку на Patreon


Друзі, цей час настав – ми запускаємо власну офіційну сторінку на міжнародній платформі донатів Patreon – https://www.patreon.com/Lubart. 

За три роки існування «Любарт» двічі став чемпіоном Волині, взяв бронзу Другої та золото Першої ліг. Ці перемоги стали історичними, проте ми прагнемо більшого та віримо, що ви зможете нам допомогти!

Наша мета – виховати якнайбільше місцевих спортсменів та привезти до Луцька Лігу чемпіонів. І ми не стоїмо на місці! Щодня наша дитяча академія росте та розвивається. За рік було збудовано два майданчики: зимовий закритий та літній штучний. У нас найкращий інвентар, молоді й вмотивовані тренери та реальні перспективи пробитися в головну команду і грати на професійному рівні. Це неодноразово було доведено на практиці.

На сьогодні клуб власними коштами фінансує генеральний менеджер Дмитро Пасічник та генеральний спонсор – будівельна компанія «Інвестор» і її директор Андрій Разумовський. Частину витрат покриває міська рада. 

Для подальшого успішного розвитку, постійної участі в Екстра-лізі та боротьби за євробкубки нам потрібна допомога вболівальників. Саме тому ми запускаємо власний Patreon, підготувавши ряд переваг для Вас!

Система максимально проста (інструкція у першому коментарі) – заходите на https://www.patreon.com/Lubart, обираєте щомісячний платіж, який вам підходить (4, 10, 40, 100 або 400 доларів). Далі вказуєте банківську картку, з якої ця сума буде списуватись автоматично та в гривневому еквіваленті. Не забувайте, що зможете відписатись в будь-який момент.

Звісно, чим більший ваш платіж – тим більше бонусів та можливостей ви отримаєте. Участь у закритих голосуваннях, нарадах, право голосу у прийнятті важливих рішень та інші приємності й інструменти впливу чекають на вас. Увесь перелік знайдете на Patreon. 

Найголовніше, що ви зможете не тільки допомогти улюбленій команді, а й отримаєте змогу в певній мірі долучитися до управління нею! 
 

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.