Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Сербія: ідеальний політБеларусьМатчі між юнацької збірними Білорусі та України скасованоЭкстра-лигаСтатистика «Енергії»: Ковальчук провів вже більше 100 матчів, Струк дихає в спину ФедюкуЧемпионат ЕвропыІгор Чернявський: «Майбутня гра з португальцями така сама, як і з іншими суперниками — все в наших силах»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Що треба Україні для виходу у чвертьфіналЧемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей вторника: Хорватия - Россия, Польша - СловакияЕВРО-2022. День 6: Волевая победа Казахстана, вторая ничья ИталииПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила СербіюЧемпионат ЕвропыКрістіян Чуєц відновить кар’єру у збірній Словенії, щоб допомогти команді на Євро-2022

«Lviv Freedom Cup-2020»: жіноча збірна Словаччини фінішує третьою

Підопічні Клаудіуша Хірша стали бронзовими призерами «Lviv Freedom Cup-2020».


Друга команда групи В одразу почала робити впевнені кроки до мети. Вже на першій хвилині рахунок у матчі відкрила Валова.

У середині тайму фінки зуміли відігратися, заробивши штрафний біля воріт Червікової. Перала відкинула на Хірвонен, і та точним ударом у верхній кут воріт встановила рівновагу у рахунку.

Свою команду могла виводити вперед Вієнерова після призначеного дабл-пенальті за перебір фолів у фінок. Однак, капітан словачок влучила у стійку.

Другий тайм так само активніше розпочали підопічні Клаудіуша Хірша. На цей раз результативними діями у складі гостей відзначилася Рибанська.

Ще більше погіршилося становище фінської команди на 24-ій хвилині. М’яч у власні ворота зрізала Перала.

Однак, команда Яякко Лайтінена не знітилася й швидко повернулася до гри. В ефектному стилі п’ятою м’яч у ворота суперника представницю чемпіонату Італії у збірній Фінляндії – Йокісало.

У період з 33 по 34 хвилину команди обмінялися голами. Спочатку Седлакова приголомшила Сандстрьом ударом зі штрафного, а потім Тьєдер повторила подвиг Йокісало, переправивши п’ятою м’яч у ворота Червікової.

У другому таймі фінки заробили право на дабл-пенальті. Однак, кіпер словачок потягнула удар Хірвонен з десятиметрової позначки.

Команда Яякко Лайтінена помчала відіграватися з Ханнулою у ролі п’ятого польового, втім, досить швидко припустилася помилки. Седлакова ударом зі своєї половини поля вразила ворота суперника, оформивши дубль.

Як результат, саме жіноча збірна Словаччини посіла останню сходинку п’єдесталу на «Lviv Freedom Cup-2020».

«Lviv Freedom Cup-2020». Матч за 3 місце. Фінляндія (ж) – Словаччина (ж) – 3:5 (1:1)
Голи:
Хірвонен (10), Перала (24 – АГ), Йокісало (25), Тьєдер (34) – Валова (1), Рибанська (22), Седлакова (33, 37)
Попередження: Сетала (17) – Банікова (36)
Нереалізовані дабл-пенальті: Вієнерова (17) – Лахтінен (36)
Збірна Фінляндії: Тііа Ропанен (Ліллі Сандстрьом, 21) – Еліна Сетала (к), Тііа Юнтікаа, Нетта Ханнула Сіні Лауермаа, Анна-Кайса Хануксела, Марія Ропанен, Піпса Лахтінен, Сіірі Перала, Даніела Тьєдер, Еміліа Йокісало, Сірі Сутінен, Майю Хірвонен.
Збірна Словаччини: Яна Червікова – Зіта Банікова, Барбора Валова, Моніка Комлодьова, Ленка Вієнерова (к), Яна Матеюнова, Діана Мацкова, Крістіна Седлакова, Андреа Хербрікова, Ніколета Холошкова, Нікола Рибанська, Наталія Празновська, Сільвія Сматанова, Петра Тіслярова

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.