Футзал в миреКакау может возглавить сборную ИранаПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 7. Победные голы Максима Паутяка и Виталия КолесникаЧемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираРоссияАрнольд Кнауб: «О несостоявшемся переезде в Бундеслигу ничуть не жалею»Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3-го тураЧемпионат ЕвропыУкраїна вийшла у "Фінал чотирьох" Євро-2022: українська воротарка забила шалений голКазахстанИгита: «Испытываю немного горечи»ИспанияИспания-2021/22. Тур 3. «Бетис» и «Наварра» творят чудесаЧемпионат ЕвропыЄвро-2022 (жінки). Основний раунд. LIVE!Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. День Х для України і Фінляндії наставЧемпионат ЕвропыЯкко Лайтинен: «У нас есть шанс, который может быть единственным в жизни»

Кубок світу-2021. День 6: Аргентина та Іспанія пройшли важкі випробування

Фаворити трьох матчів перемогли не без проблем, а Парагвай спокійно розібрався з Анголою


Photo by Chris Ricco - FIFA/FIFA via Getty Images
 
  • Дві жінки-рефері входять в історію
  • Аргентина, Іран та Іспанія вийшли у 1/8 фіналу
  • Альбіселесте став п'ятою країною, яка забила 150 голів в турнірі

П’ятниця, 17 вересня

Група Е

Іспанія 4-2 Японія
Голи:
Борха, 4 (гп - Адольфо), Чіно, 26 (гп - Солано), Рауль Кампос, 30 (гп - Адрі), Толра, 39 (гп - Серхіо) – С. Хоші, 5, Хенмі, 7 (гп - Йошікава)
Попередження: Чіно, 36, Солано, 40 – Йошікава, 17, Р. Хоші, 20, Артур, 27, Ш. Хоші, 31
На 20-й хвилині Адрі (Іспанія) не реалізував дабл-пенальті (воротар)
На 40-й хвилині Олівейра (Японія) не реалізував дабл-пенальті (воротар)
 

Ангола 1-4 Парагвай
Голи:
Маноселе, 10 (гп - Осна) – Х. Салас, 3 (га - А. Салас), Рехала, 13 (гп - Педрозо), Баез, 14 (гп - Х. Салас), Ф. Мартінес, 17 (гп - Рохас)
Попередження: Осна, 29 – Г. Хіменес, 31, Рехала, 40
 

Група F

Іран 4-2 США
Голи:
Таваколі, 3 (гп - Фахім), Джавід, 7 (гп - Оладгобад), Ісмаельпур, 10 (гп - Аббасі), Абассі, 39 (гп - Таваколі) – Гонсалес, 3 (гп - Маттос), 36 (гп - Моретті)
Попередження: Шаджарі, 8, Оладгобад, 9 (обидва - Іран)
Вилучення: Самімі, 2 (Іран)

Аргентина 4-2 Сербія
Голи:
Аксентієвич, 9 (а/г), Алан Бранді, 11, Вапоракі, 11 (гп - Борруто), Борруто, 24 (гп - Куццоліно) – Ракич, 7 (гп - Томия), Лазаревич, 10 (гп - Коцич)
Попередження: Ракич, 11, Коцич, 13, Аксентієвич, 28 (усі - Сербія)
Вилучення: Стойкович, 8 (Сербія)
 
 

Воротар отримав наказ залишити майданчик ще до того, як бутса потрапила в сітку

Іран дотримується того ж жорсткого стилю гри, який вони використовували в Колумбії п'ять років тому, коли вони зібрали 13 жовтих карток – більше, ніж будь-яка інша команда – на шляху до третього місця. За два зіграні матчі вони вже зібрали п'ять жовтих та дві червоні картки, а воротар Ірану Аліреза Самімі відправився в душ раніше, ніж через дві хвилини від початку сьогоднішньої гри. Хоча Лучано Гонсалес забив перші два голи США на цьому турнірі, м'яч був не єдиним, що Команда Меллі (прізвисько збірної Ірану – прим. futsalua.org) забила у сітку США. У якийсь момент капітан Ірану Алі Хасан Заде не влучив м’ячем у площину воріт, замість цього надіславши у сітку свій бутс. Зрештою азійський команда оговталася від кошмарного початку та кількох нервових моментів, щоб зарезервувати своє місце у 1/8 фіналу та зберегти свої надії на титул.

Захопливе поєднання фізичної та технічної майстерності

Арбітри Марія Естефанія Пінто та Валерія Пальма були надзвичайно зайняті, оскільки стали першими жінками, які коли-небудь судили матч Кубку світу з футзалу. Під час напруженої зустрічі між Іспанією та Японією відбулося 19 порушень правил, обидві команди згодом отримали право на пробиття дабл-пенальті. Проте матч був настільки дивовижним, як у технічному плані, так і у фізичному. Обидві сторони забили приголомшливі м’ячі, а Франсіско Солано продемонстрував виняткову майстерність і зрівняв рахунок 2:2. В кінцевому підсумку іспанські фокусники одержали перемогу в цьому поєдинку, і посіли своє місце в 1/8 фіналу, тоді як Японія все ще має хороші шанси приєднатися до них на етапі плей-оф  вперше з 2012 року, якщо вона зможе зберегти свою нинішню форму.

50 для 150 – Аргентина досягає нових висот завдяки своєчасному тайм-ауту

Яскравий початок сербів застав чинного чемпіона світу Аргентину зненацька, оскільки вони вперше пропустили гол на цьому турнірі, рішуче обігравши США у своєму першому матчі з рахунком 11:0. Після того, як «Альбіселесте» вдруге почала відставати у рахунку, тренер Матіас Люсіукс оголосив тайм-аут, який, здавалося, змусив його команду нарешті розкуто грати. Результатом стало два швидких голи, що перевернули матч догори дриґом. Гол, забитий Константіно «Кікі» Вапоракі, став 150-м м’ячем Аргентини лише в їхньому 50-му матчі на Кубку світу – віха, якої раніше досягли лише чотири команди. Це була гра, у якій було все: голи, дивовижні порятунки, червоні картки та фантастичні комбінації з обох сторін. Здатність південноамериканців вийти переможцями з цієї першокласної зустрічі та забронювати своє місце у 1/8 фіналу з одним матчем групового етапу, який ще належить зіграти, говорить про їхній клас.

Швидке мислення Парагваю викликає розчарування в Анголи

Сьогодні для Анголи все рухалося надто швидко. Захисники африканської команди були спіймані зненацька, коли Парагвай швидко пробив зі штрафного удару і забив м’яч, вийшовши вперед на два голи. Це розлютило тренера Анголи Руї Сампайо, який не залишив своїм гравцям сумнівів у своїх почуттях з цього приводу під час тайм-ауту. Проте його спроба розбудити свою команду виявилася марною, оскільки Парагвай добре відійшов від своєї першої поразки, щоб дати собі гідний шанс вийти в плей-оф.

Цитата

«Іспанія є одним з фаворитів цього турніру, тому те, що ми зіграли так, як у важкому матчі, який міг би закінчитися з будь-яким результатом, додає нам великої впевненості», – Артур, гравець збірної Японії.

Джерело - ФІФА

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.