БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 8. LIVE!КазахстанКазахстан-2020/21. Тур 1. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 5. LIVE!РоссияРоссия-2020/21 (жен). Тур 3. Обзоры (обновляется)Бразилия«Пато» подписывает ТьягуКазахстанТрансферы Казахстана: те, о ком еще не рассказывалиИталияИталия-2020/21. Тур 3. LIVE!РоссияАльберт Цайдер: «В футзале мелочей не бывает»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 10 тур. LIVE!Экстра-лига«ДЕ Трейдинг»: мінус Чуднов і Грицовець, плюс ВоронцовЭкстра-лигаДмитро Шеховцов завершив кар'єруЛига чемпионов УЕФАОпределена дата жеребьевки предварительного раунда Лиги чемпионовЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Анонс 10 туруПольшаЭкстракласа-2020/21. Тур 9. LIVE!Беларусь«УВД-Динамо» уходит на карантинРоссияДенис Абышев: «Болинью и Вилиана отпустили в Бразилию»Перша ліга 2020/21: старт перенесено на наступний рік, формат буде зміненоВенгрияНаціональна збірна України проведе два товариські матчі проти УгорщиниПольшаМарвін Перкович приєднався до «Ред Девілс»РоссияРоман Адамов: «В «Спартак» сорвался бы из любого клуба»

Favbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Квартет йде у відрив

Перші чотири команди відірвалися від інших

Фото: ААФК "Суми"


В стартовому матчі туру «Енергія» не без нервів здобула 3 очки в матчі з «Соколом». Хмельничани під кінець мату впродовж хвилини забили двічі і скоротили відставання до мінімуму, але до повноцінного камбеку не дійшло. В Києві команди влаштували справжню гольову виставу. Переможцем з неї вийшов досвідченіший «ХІТ», який грав за принципом «Ви нам заб’єте скільки зможете, а ми – скільки захочемо». «Зеленим»  явно прикро, що й 5 голів не вистачило хоча б для нічиєї, а подібна вальяжність у захисті може коштувати «кабельникам» втрати очок з більш майстерними суперниками. «Ураган» в Житомирі продемонстрував варіативність, віддавши ініціативу господарям і вдало зіграв на результат. «Кардинал-Рівне» не інакше як заїхав перед виїзним матчем в церкву. Рівняни на початку другого тайму повели 4:0, особливо відзначимо два небанальні голи від Мілінького, але після цього «ДЕ Трейдинг» взяв в облогу володіння Бакінського. Цього разу вдача не відвернулася від підопічних Москвичова і «ДЕ Трейдингу» не вдалося героїчно врятувати результат – 2:4. У «Сумах» зустрілися дві команди з різних вагових категорій. За винятком короткого відрізку в другому таймі сумнівів у перевазі «Продексіму» не виникало. Щільність в турнірній таблиці обіцяє неймовірно цікаву боротьбу за плей-оф.

25 вересня, п'ятниця

Львівські енергетики здобули перемогу у домашньому матчі проти хмельницького "Сокола" з рахунком 3:2.
Після стартової "розвідки" суперники почали створювати небезпечні моменти, однак протягом половини першого тайму голкіпери тримали свої володіння на замку.
Львів'янам вдалось відкрити рахунок на 10 хвилині. Капітан енергетиків Степан Струк вдало зіграв на добиванні — 1:0.
Після цього обидві команди додали в атаці і могли змінити рахунок на табло. Зокрема, удари енергетика Юрія Когута та гравця "Сокола" Кирила Бабака прийняв на себе каркас воріт. Зрештою команди пішли на перерву за мінімальної переваги "зелено-білих".
Старт другого тайму був за командою Валерія Легчанова. На 22 хвилині Тарас Кузь з ходу пробив точно у кут воріт після дальної передачі Віталія Танського — 2:0.
Хмельничани прагнули відквитатись, однак Андрій Пітуля надійно діяв на останньому рубежі. Натомість львів'яни реалізували чергову свою нагоду.
На 33 хвилині Олег Легендзевич змістився з правого флангу у центр і влучно пробив орієнтовно з десяти метрів — 3:0.
Після цього гості розпочали атакувати вп'ятьох, підключаючи голкіпера Сергія Шевченка. І "Соколу" таки вдалось відновити інтригу в матчі.
Спочатку на 36 хвилині м'яч влучив у руку Степану Струку в штрафному майданчику. Арбітр призначив пенальті, яке реалізував Андрій Хамдамов. А на 37 хвилині Вадим Данилюк скоротив відставання до мінімуму — 3:2.
Далі була "валідольна" кінцівка матчу, проте львів'яни зуміли довести поєдинок до перемоги і здобути чергові важливі три очки.

“Енергія” (Львів) - "Сокіл" (Хмельницький) — 3:2 (1:0)
Голи: 
Струк (10), Кузь (22), Легендзевич (33) — Хамдамов (36, пен.), Данилюк (37).
"Енергія": Пітуля — Легендзевич, Буньо, Ковальчук, Марциняк, Струк, Когут, Пелех, Кузь, Гасюк, Танський, Ременець, Квасній — Чудний.
"Сокіл": Шевченко — Хамдамов, Бабак, Пєрвєєв, Боднар, Стрельцов, Токар, Гуцуляк, Данилюк, Макєєв, Донець, Храпач — Бабенко, Чайка.
Попередження: Струк (36), Гасюк (40) – Бабак (39), Шевченко (40).
Арбітри: Є. Диннік (Харків), В. Дзюра (Рівне), В. Болізюк (Львів)
Хронометрист: Н. Лизан (Львівська обл.)  
Спостерігач арбітражу: О. Банасько (Київська обл.)
Делегат: Б. Мельник (Львів)


Пресслужба ФК "Енергія"



26 вересня, суббота

Виграючи по ходу зустрічі з рахунком – 4:0, наша команда знову змусила понервувати своїх вболівальників наприкінці зустрічі. Втім, перемога цього разу залишилася за “зелено-жовтими”!
 
“Де Трейдинг” – “Кардинал-Рівне” – 2:4 (0:3)
Чемпіонат України з футзалу, Favbet Екстра-ліга, 6 тур
26 вересня 2020 року, Сєвєродонецьк, Льодовий палац
“Де Трейдинг”: Гурко (Чабанов, 6) – Юнаков, Доманський, Ященко, Виставний – Шеховцов, А.Чуднов, Грицовець, Сагайдачний – Теряєв, Скубченко, Почебут.
Головний тренер: Олександр Хурсов.
“Кардинал-Рівне”: Бакінський – Мілінький, Шпигар, Лисенко, Кравчук – Кручок, Басич, Бондар, Мануйленко – Горпинич, Концеба. Запасні: Свинарчук, Конько.
Головний тренер: Ігор Москвичов.
Голи: Сагайдачний (25), Доманський (35) – Мілінький (7, 13), Горпинич (19), Шпигар (21).
Попередження: Ященко (6), Сагайдачний (14).
 
Рівняни повели в рахунку після того, як екс-“кардиналівець” Іван Гурко пропустив гол у свої ворота після удару Анатолія Мілінького практично з центру майданчика.
Потому Анатолій Мілінький оформив дубль, реалізувавши штрафний удар. А наприкінці тайму Роман Горпинич замкнув передачу Олександра Бондаря від бокової лінії.
 
На старті другої половини гри відзначився вже Микита Шпигар. Асистентом у цьому епізоді виступив Анатолій Мілінький.
Повівши – 4:0, наша команда знову змусила вболівальників нервувати. Сагайдачний і Доманський двічі засмутили Іллю Бакінського. Окрім цього, “Де Трейдинг” мав ще декілька хороших шансів. Втім, цього разу перемога – за нами.

“Кардинал-Рівне” перериває серію невдач і здобуває першу у сезоні перемогу!


Пресслужба ФК “Кардинал-Рівне”



   

«ХІТ» (Київ) – «Моноліт-Viva Cup» (Харків) 8:5
12:00. м. Київ, ЦСК ЗСУ
Арбітри: С. Подворний, Д. Божко (обидва – Хмельницький)​, Д. Каркаєв (Київ)
Хронометрист: В. Шевер (Київ)
Спостерігач арбітражу: О. Іванов (Дніпро) 
Делегат: В. Гримайло (Київ)
Голи: Школьний, 8, Салтанов, 15, Колесников, 17, Боргун, 26, 39, Ліфер, 27, Терентьєв, 28 (а/г), Педяш, 31 (пен.) –  Журба, 9 (а/г), Васильєв, 19, 23, Зміївський, 30, Пугач, 35
Попередження: Сухов, 20, Є. Жук, 34 – В. Чуднов, 10, Васильєв, 23, Мірошниченко, 38

В матче 6 тура Экстра-лиги наш «ХИТ» в Киеве обыграл новичков турнира из команды «Монолит-Viva Cup» со счетом 8:5, одержав третью подряд победу в чемпионате.

Голевое шоу с тринадцатью забитыми мячами начал Александр Школьный на восьмой минуте игры, отправив мяч головой в ворота после дальней передачи от Ореста Боргуна.

Правда, через минуту Сергей Журба не увидел вышедшего из вратарской Александра Сухова, и сделал скидку прямо в собственные ворота — автогол и 1:1.

Потом было небольшое затишье, а за пять минут до перерыва Игорь Салтанов после паса Боргуна забил свой первый мяч за «ХИТ». Вскоре Сухов подключился к атаке и нашел пасом Колесникова, который сделал счет 3:1. Но, перед отдыхом Моспан обокрал зазевавшегося Журбу, а Васильев поразил нашу пустую раму.

После перерыва голепад продолжился. Васильев убежал в отрыв, перебросил мяч через Сухова и сравнял результат – 3:3. Наши парни завелись, и обрушили шквал атак на ворота харьковской команды.

На 26-ой минуте Салтанов здорово сыграл в отборе, а Боргун вновь вывел столичных вперед. Вскоре Александр Лифер после паса Жука отметился первым голом в чемпионате, а еще через минуту «ХИТ» разыграл штрафной, и после удара Колесникова мяч срикошетил от Терентьева прямо в ворота – 6:3.

К чести гостей, они не сдавались, и в середине второй половины Змиевский удачно сыграл на добивании и сократил разрыв. Но тут-же Школьный заработал пенальти, который четко реализовал Педяш – 7:4.

В концовке же встречи команды вновь обменялись результативными ударами – Пугач оказался расторопным перед нашими воротами и пробил вышедшего на замену Александра Сирицкого, а за минуту до финального свистка Боргун великолепным ударом под перекладину оформил свой первый дубль в новом сезоне.

8:5 – команды вдоволь «повеселились» в этой игре, и теперь будут готовиться к матчам 7 тура. «ХИТ» поедет в Херсон в гости к действующим чемпионам из «Продэксима», а «Монолит-Viva Cup» примет в Харькове львовскую «Энергию».

Источник - Пресс-служба ФК «ХИТ» 

 

 

"ІнБев" Житомир - "Ураган" Івано-Франківськ - 1:4 (1:2)
26 вересня. Favbet Екстра-ліга, 6 тур. м. Житомир, СК ФОК. Без глядачів.
Голи: Кордоба (13, аг) - Дичук (2), Швед (17), Коваль (25), Абакшин (40).
"Інбев": Мельник (в) - Бланк, Іванов, Чеберяк, Бакум (к) - Боднарчук, Дзюба, Івановський, Литвиновський, Карбула - Сорокін (в). Головний тренер: Михайло Соколовський.
"Ураган": Кардаш (Колток (к), 40) - Кордоба, Радевич, Дичук, Швед - Лебідь, Коваль, Шеремета, Абакшин. Головний тренер: Максим Павленко.
Попередження: Литвиновський (5) - Радевич (22), Дичук (31).

До Житомира "дракони" прибули у дещо "вкороченому" складі - з різних причин поза заявкою залишились Артем Фаренюк та Микола Микитюк. Зважаючи на відсутність двох ключових виконавців, наставник "Урагану" Максим Павленко видозмінив стартову ланку, залучивши туди Назара Шведа та Олександра Дичука. Саме останні двоє були найактивнішими біля воріт житомирян на старті поєдинку. Та якщо з дальніми ударами досвідчений голкіпер Мельник впорався доволі впевнено, то завадити більярдному потсрілу від 18-річного Дичука після перехоплення не зумів - 0:1. Відзначимо, що для вихованця Академії НФК "Ураган" цей гол став дебютним за основну команду "драконів"!

Згодом непогані шанси для взяття воріт втратив Абакшин, якому двічі бракувало влучності. А от чи не перший напівмомент біля воріт Кардаша завершився голом - потужний постріл від Іванова з ауту прийняв на себе Кордоба, після контакту з яким "круглий" по-зрадницьки залетів у кут воріт. Щоправда, під час введення опорна нога "пивовара" повністю знаходилась на майданчику, що суперечить правилам гри у футзал, але арбітри цей епізод залишили поза увагою. 1:1 і Максим Павленко відреагував на такий перебіг подій хвилинним тайм-аутом. Розмова з наставником принесла свої плоди і Швед, протягнувши м'яча від центру майданчика, ефектно вразив дальну дев'ятку воріт господарів - 1:2. До кінця першого тайму обидві команди створили достатньо нагод для взяття воріт, але голкіпери суперників відіграли безпомилково.

По перерві більш активно розпочали поєдинок житомиряни і вже Кардашу довелось демонструвати свою майстерність на останньому рубежі. Витримавши стартовий натиск "ІнБева" франківці доволі швидко перехопили ініціативу і збільшили перевагу у рахунку. Після затяжної атаки і відчайдушних дій оборони "пивоварів" дальній удар Коваля таки досягнув мети - 1:3. І саме гол досвідченого універсала став каталізатором для обох команд - "ІнБев" помчав відігруватись, тоді як "дракони" прагнули піймати суперників на контратаці. Чи не найреальніший шанс для взяття воріт втратив Лебідь, який, вийшовши віч-на-віч з голкіпером, пробив повз ворота. Господарі відповіли гострими випадами від Чеберяка та Бакума, але Кардаш цього дня був на висоті. Не залишив майданчик без забитого м'яча і Абакшин - за 55-ть секунд до фінальної сирени наш голеадор вразив порожні ворота суперників. В підсумку, 1:4 - "Ураган" обігрує "ІнБев" і реваншується за поразки у минулорічній Favbet Екстра-лізі. 

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган" 

 

 

“Суми” – “Продексім” – 1:7
“Суми”:
Сітнер – Сметаненко, Катеринін, Гурєєв, Петренко, Зеленкевич, Ессаргіні, Зеленський, Кефа, Цілик, Нагернюк, Острога, Байцур – Пєтухов.
“Продексім”: Савенко – Даніел, Скорий, Клаудіньо, Сорокін, Зварич, Рікардиньо, Волянюк, Шотурма, Моспан, Білоцерківець, Волков, Моспан – Ципун.
Голи: Кефа, 28 – Зварич, 14, Волков, 16, Білоцерківець, 20, Моспан, 21, Клаудиньо, 34, 36, Скорий, 39.
Попередження: Сітнер, 20.

 У матчі 6-го туру Favbet Екстра-ліги наша команда вдома поступилася чинному чемпіону країни – “Продексіму” (1:7).

Дублем у складі гостей відзначився Клаудіньо, ще по голу у свій актив записали Зварич, Волков, Білоцерківець, Моспан та Скорий. М’яч престижу у сумчан на рахунку Василя Кефи.

Після цього матчу херсонці повернулися на перше місце в турнірній таблиці, “Суми” з чотирма балами посідають дев’яту сходинку

Джерело - 
foodcentresumy.com.ua



Найкращі бомбардири

1. Микола Білоцерківець (Продексім) - 9
2. Даниіл Абакшин (Ураган) - 7
3-7. Мар'ян Пелех (Енергія) - 6*
3-7. Ярослав Лебідь (Ураган) - 6
3-7. Петро Шотурма (Продексім) - 6
3-7. Клаудіньо (Продексім) - 6
3-7. Олександр Колесников (ХІТ) - 6

Примітка. Мар'ян Пелех насправді забив 7 голів, але за офіційним даними один з його голів записаний на Віталія Танського.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.