Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналу (1 матч). ІнБев (Житомир) – Ураган (Івано-Франківськ). АнонсКубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/2021: анонс матчів 1/8 фіналуКубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналу (1 матч). АФФК «Суми» (Суми) – «ELDORADO» (Київ). АнонсЭкстра-лигаВалерій Легчанов: «Молодь прогресує, розуміє куди їм треба рухатись і не гає час»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 11. LIVE!УкраинаНФК «Ураган» та ФК «Чорне море» налагоджують співпрацю!Кубок УкраиныFavbet Кубок Украины 2020/21. 1/8 финала (1 матч). ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запорожье) – ХІТ (Киев). АнонсЛига чемпионов УЕФААндре Броканело: «Надеюсь, это будет наша лучшая игра в сезоне»Кубок Украины«Суми» у контрольному матчі перед 1/8 фіналу Кубку України перемогли «Технологію»Экстра-лигаГеоргий Мельников: «Солодовник и Рафаилов балдели от того, что первыми привезли бразильцев в Украину»Сборная УкраиныРік тому жіноча збірна України розірвала всіх фантастичним голом з ФінляндієюФутзал в миреFutsal Planet Awards-2020: обнародованы имена претендентовКазахстанМФК «Актобе» подписал ЭленилсонаМолдоваНазван расширенный состав сборной Молдовы на матчи с Грецией и СловакиейРоссияАльберт Цайдер: «МФК КПРФ – известный во всем мире бренд, и мы должны с каждой игрой это подтверждать»Чемпионат ЕвропыУЕФА отмечает 25-летие ЕВРОСборная Украины2021 рік: що чекає на збірну УкраїниЭкстра-лигаГеоргий Мельников: «Солодовник на Евро-2003 не играл в сборной той роли, что Гончаренко на Евро-2001, потому что команда была на пике»РоссияАнна Сидоренко – новый игрок МФК «Норманочка»Ассоциация футзала УкраиныСергей Владыко: «Когда сборная выиграет медали чемпионата мира или Европы – создам свой футзальный клуб»

Favbet Екстра-ліга 2020/21. 13 тур. Анонс

В п'ятницю і суботу відбідуться чотири матчі із п'яти через участь "Продексіма" у Лізі чемпіонів УЄФА


27 листопада

«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – «Енергія» (Львів)
12:00. м. Сєвєродонецьк, Льодовий ПС
Арбітри: О. Білащенко (Чернігів), Я. Опришко (Кременчук), А. Духан (Луганська обл.) 
Хронометрист: А. Федоріщев (Луганська обл.)  
Спостерігач арбітражу: С. Стрілецький (Суми) 
Делегат: Ю. Кравченко (Луганська обл.) 

У п'ятницю, 27 листопада, львівська "Енергія" зустрінеться на виїзді з "ДЕ Трейдингом" (Миколаївка) у поєдинку 13 туру Favbet Екстра-ліги. Зустріч у Северодонецьку розпочнеться о 12:00.

Матч у Львові в першому колі чемпіонату завершився впевненою перемогою "Енергії" з рахунком 6:1 — хет-трик в активі Мар'яна Пелеха, дубль оформив Тарас Кузь, ще одним голом відзначився Володимир Буньо. У складі "ДЕ Трейдингу" автором забитого м'яча став Дмитро Шеховцов. Огляд цього поєдинку дивіться тут:

Наприкінці жовтня команда Олександра Хурсова отримала підсилення у вигляді трьох бразильських виконавців: це універсали Родрігіньо і Габріел, а також голкіпер Абнер. Водночас "ДЕ Трейдинг" втратив Дмитра Шеховцова, який зазнав важкої травми у матчі проти "Продексіму" і після консультацій з лікарями вирішив завершити ігрову кар'єру.

У попередньому турі на минулих вихідних "ДЕ Трейдинг" зазнав поразки на виїзді від київського "ХІТа" з рахунком 2:4. Львів'яни свій матч 12 туру ще не зіграли, адже зустріч з "ІнБев" перенесена на 23 грудня у зв'язку зі спалахом коронавірусу у складі житомирської команди. Натомість 14 листопада "зелено-білі" провели перенесений матч 10 туру, в якому зазнали прикрої поразки в гостях від АФФК "Суми" з рахунком 1:4.

Зустріч у Северодонецьку важлива для обох команд, хоча перед ними стоять різні завдання. "Енергія" у турнірній таблиці поділяє 3-4 місце з івано-франківським "Ураганом", відстань до другої сходинки — 2 очки. В свою чергу "ДЕ Трейдинг" відстає на 2 бали від восьмого місця, яке дає право зіграти у плеф-оф.

Джерело - Пресслужба ФК "Енергія"
 
«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «ХІТ» (Київ)
13:00. м. Рівне, ДЮСШ №4
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), О. Макаренко (Радомишль), В. Дзюра (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне)​
Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів) 
Делегат: Д. Пашкевич (Рівне) 

В ближайшую пятницу 27 ноября наш «ХИТ» проведёт на выезде матч 13 тура Экстра-лиги сезона 2020/2021 против «Кардинала».

В Ривне столичные отправятся в четверг, в этот день проведут в спорткомплексе «ДЮСШ-4» предматчевую тренировку, а сама встреча стартует в пятницу в 13:00.

Обе команды подходят к этой игре в хорошем настроении после побед в предыдущем туре. «ХИТ» уверенно разобрался с «ДЕ Трейдингом» 4:2, хотя мог забить минимум в два раза больше. «Кардинал» же переиграл в гостях АФФК «Сумы» 5:3 (уступая по ходу первого тайма 2:3).

В турнирной таблице команды разделяют восемь очков — парни Олега Лукьяненко на второй позиции (24 набранных балла), а ребята Игоря Москвичева на пятом месте с 16-тью пунктами.

Перед игрой с «кардиналами» у наших есть потери: Евгений Серый пропустит матч из-за перебора жёлтых карточек, а вот Александр Колесников продолжает набирать форму после травмы и ещё не готов играть.

В матче первого круга в Киеве «ХИТ» разгромил «Кардинал» со счётом 7:1 — героем той встречи был Евгений Жук, который оформил покер. Кроме него отличились Орест Боргун и Александр Педяш (и был ещё один автогол).

Чем завершится матч 13 тура в Ривном, узнаем в пятницу 27 ноября. Начало игры — 13:00.

Источник - Пресс-служба ФК «ХИТ»
 
«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Моноліт-Viva Cup» (Харків) 
14:00. м. Івано-Франківськ, КФВ
Арбітри: О. Хомич (Луцьк), В. Гарасимків (Ковель), Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ) 
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ) 
Делегат: Б. Мельник (Львів) 

У п'ятницю, 27-го листопада, "Ураган" в Івано-Франківську зіграє поєдинок 13-го туру Favbet Екстра-ліги проти харківського "Моноліту-Viva Cup". Матч відбудеться без глядачів у спорткомплексі КФВ і розпочнеться о 14:00. 

Матч в Івано-Франківську закриє ігрову програму п'ятниці у Favbet Екстра-лізі, адже о 12:00 зіграють "ДЕ Трейдинг" та львівська "Енергія", а годиною по тому на майданчик в центральному поєдинку туру зійдуться "Кардинал-Рівне" та столичний "ХІТ". Ще один матч між хмельницьким "Соколом" та АФФК "Суми" відбудеться в суботу, тоді як гра між херсонським "Продексімом" та житомирським "ІнБевом" перенесено на 3-тє грудня у зв'язку з виявленням нових випадків зараження COVID-19 у складі "пивоварів".

У рамках звітного туру до Івано-Франківська завітає новачок поточного сезону Favbet Екстра-ліги харківський "Моноліт-Viva Cup". Щоправда, харків'ян назвати новачками можна лише за статусом, але аж ніяк за складом. Ще б пак, адже цьогоріч кольори клубу захищають знані у футзальній спільноті майстри, серед яких Дмитро Бондар ("Тайм", "Енергія", "Локомотив"), Євген Ланко ("Локомотив", "Продексім"), Денис Овсянніков ("Енергія", "Тайм", "Єнакієвець", "Локомотив") та В'ячеслав Чуднов ("Єнакі\вець", "Продексім"). Не обійшлось у таборі харків'ян і без ексдраконів - нині там виступають Владислав Сорокін ("Ураган-2-КФВ") та Владислав Моспан ("Ураган").

Щодо турнірного становища майбутніх суперників, то господарі наразі ділять третю-четверту сходинки разом з львівською "Енергією". Натомість "Моноліт-Viva Cup" перебуває на сьомій позиції, випереджаючи АФФК "Суми" лише завдяки кращим додатковим показникам. Якщо ж говорити про останні результати команд, то минулого тижня "дракони" доволі впевнено вдома обіграли хмельницький "Сокіл" (6:1), тоді як харків'яни в гостях зазнали поразки від чинних чемпіонів херсонського "Продексіма" - 1:5. Не можемо не згадати і перший поєдинок сіж цими суперниками, який відбувся 12-го вересня. Тоді у харківському Палаці спорту "Локомотив" підопічні Максима Павленка здолали своїх візаві з рахунком 3:0, а влучними ударами відзначились Микола Микитюк, в активі якого дубль та Ярослав Лебідь.

Дежрело - Пресслужба НФК "Ураган"
 
28 листопада

«Сокіл» (Хмельницький) – АФФК «Суми» (Суми)

12:00. м. Хмельницький, СК ГУНП
Арбітри: О. Фесенко (Харків), Олег Дуцяк (Дрогобич), Д. Божко (Хмельницький)
Хронометрист: Ю. Жмурко (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)
Делегат: Д. Руденко (Вінниця)  

У суботу у Хмельницькому відбудеться надважлива для “Сокола” та “Сум” зустріч у плані боротьби за вісімку найкращих

АФФК “Суми” прибув у Хмельницький, де провів передматчеве тренування напередодні гри 13-го туру FavBet Екстра-ліги проти місцевого “Соколу”. До зустрічі готуються 13 гравців.

Воротарі: Нікіта Сітнер, Костянтин Пєтухов.

Універсали: Олександр Сметаненко, Дмитро Ігумнов, Віталій Катеринін, Денис Зеленкевич, Роман Зеленський, Василь Кефа, Віталій Байцур, Руслан Острога, Арсеній Гурєєв, Андрій Цілик та Яссін Ессаргіні.

Історія противостоянь між “Сумами” та “Соколом”, як не дивно, одна із найбільших, якщо порівнювати нинішній склад команд Екстра-ліги. Звісно, тут фору може дати миколаївський “ДЕ-Трейдинг”, але перша зустріч сумчан із “соколятами” відбулася ще два роки тому у 1/4 фіналу Кубку України. І тоді, як багато хто вважав, фаворитом була хмельницька команда, але після домашньої нічиєї (1:1) підопічні Романа Ковальчика розгромно поступилися на виїзді (0:5). Та і загалом у історії очних матчів у “Сум” позитивний баланс: три перемоги та два нічийних результатів.

Але статистика – річ дуже суб’єктивна і навряд чи вона зіграє якусь роль після стартового свистка арбітра. Напевно, не варто приховувати, що обидвом командам потрібна лише перемога у суботній грі. “Сокіл” наразі перебує на останньому місці, маючи шість очків, чого катастрофічно не вистачає для попрапляння у плей-оф. У нашох команди ситуація краща (11 балів), але у цьогорічному чемпіонаті не хочеться забігати наперед і робити якісь довготривалі прогнози. “Пролітати” повз плей-оф не хоче жоден із суперників, і тут не посперечаєшся.

На руку підопічним Івана Скіцка десь зіграли сьогоднішні поразки “ДЕ-Трейдингу” та “Моноліту”, нічия “Кардинала-Рівне” може сприйматися по-різному, але, здається, ключова битва з рівнянами за п’яте місце була програна якраз тиждень тому в домашньому матчі.

Як повідомив перед грою Іван Скіцко, команда у хорошому настрої прибула у Хмельницький після повноцінного тижневого тренувального процесу. Андрій Цілик набирає оптимальну форму, і в суботній грі тренерський штаб уже розграховую на нього як на повноцінного гравця першої “четвірки”. Крім Заволового, усі здорові та готові вийти на майданчик.

Як повідомила пресс-служба господарів, у “Сокола” також є гарні новини. Відбув дискваліфікацію Кирило-Ілля Бабак і він також зможе взяти участь і грі. Маємо надію, що гра сподобається нейтральним уболівальникам, адже зустріч у Хмельницькому буде єдиною суботньою грою Екстра-ліги.

Джерело - foodcentresumy.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.