БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!Favbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Ми маємо справжній коллектив»Экстра-лигаАндрей Мельник – игрок МФК «Продэксим»Сборная УкраиныНазарій Войтович: «Дружний колектив збірної підтримував мене з першого дня»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»РоссияАлександр Телегин: «Если выйдем на «Синару» в плей-офф, то матчи в выходные могут стать разминкой перед играми на вылет»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»

Друга ліга України 2020/21. Підсумки черкаської зони

7 лютого фінішувала черкаська зона Другої ліги чемпіонату України з футзалу.

7 лютого 2021 р. Черкаси. Спортивний комплекс «Будівельник». ІІІ тур. ІІ етап. 5-8 місця (Кубок Асоціації футзалу Черкаської області).

“Служба порятунку” – МСК “Дніпро”- U-19 – 1:1 (0:0)
Голи:
Когус – Дяхтярук

Зустріч суперників була завершальною цього сезону і так склалося, що не мала для команд ніякого турнірного значення. Проте, команди з перших хвилин зустрічі почали демонструвати, що принципово налаштовані здобути перемогу.

Цікавий атакувальний футзал команди демонстрували протягом усього першого тайму, але справа до забитого гола так і не дійшла.

На старті другого тайму у Служби порятунку Когус ударом з розвороту знайшов не захищений Ковальовим кут воріт – 1:0. Забитий гол додав енергії рятівникам. Але захопившись атаками, вони пропустили контрвипад дніпрян і рахунок на табло став рівним – 1:1. Спроба відразу закріпити успіх у Дніпра-U-19 не вдалася. А тут Служба порятунку додала у потужності і потрібно було дніпрянам швидко повертатися від нападу до оборони свої воріт.

Завершальні дві хвилини зустрічі Служба порятунку атакувала вп’ятьох, але безуспішно. При цьому могли і пропустити. У підсумку фінальна сирена зафіксувала бойову нічию, яка більш всього була закономірною.

“Карбон” (Черкаси) – “Земельник-2” (Кропивницький) –  3:2 (1:0)
Голи:
Петришин (2), Біда – Баклан, Бирса
Попередження: немає – Травкін, Кочура, Баклан, Бирса

У цьому матчі мав визначитися володар Кубку Асоціації футзалу Черкаської області. У турнірній таблиці Земельник-2 на три пункти випереджав Карбон. Черкащанам для того, щоб випередити суперника і вибороти почесний трофей потрібно було вигравати з різницею у два голи у рахунку. З урахуванням поставлених завдань, карбонівці з перших хвилин гри побігли на штурм воріт суперника і у першій частині 1 тайму мали двічі відкривати рахунок, але за Земельник-2 двічі зіграв каркас воріт. У черкаської команди при атаках виділявся Колос.

Поступово гра вирівнялася і вже Земельник-2 діяв сміливіше і якби не відмінна реакція голкіпера черкащан Магльованого рахунок на табло міг змінитися.

За одну хвилину до перерви Петришин чітким ударом зі штрафного вивів Карбон вперед – 1:0.

Перша третина другого другого тайму була під контролем черкащан, але Земельнику-2 вдалося вирівняти гру і перейти до більш активних дій біля воріт Карбона. Згодом команді з Кропивницького вдалося зрівняти рахунок. За три хвилини до фінальної сирени гості заробили пенальті, яке реалізував Петришин – 2:1. Потім команди зрівнялися по кількості фолів – по 5.

На останніх секундах зустрічі помилка Біди закінчилася тим, що у їхні ворота влетів другий гол. Карбон ще раз забив, але одного гола було не достатньо, щоб здобути перше місце у боротьбі за Кубок Асоціації футзалу черкащини.


​7 лютого 2021 р. Черкаси. Спортивний комплекс «Будівельник». ІІІ тур. ІІ етап. 1-4 місця.

“ЮГ-2000” – “Майфон” – 2:1 (1:1)
Голи:
Мачульський, автогол суперника – Бобінський
Попередження: Біляк – немає

До цієї гри команди підійшли не в оптимальних складах, але бойових. Якщо для Майфона результат цієї гри має «потішний» характер, то ЮГу-2000 для того, щоб вибороти срібний комплект нагород, потрібно або виграти, або зіграти внічию.

Старт гри можна віднести в актив господарів зустрічі і особисто Мачульського, який влучним ударом на 72 секунді зустрічі відкрив рахунок у грі. Майфонівцям потрібен був деякий час, щоб налагодити командні дії і зрівняти рахунок у грі – 1:1.

Далі на майданчику особливий швидкостей не спостерігалося – команди при проведення атак діяли обдумано. І стосувалося це молодого колективу Майфона і досвідчених гравців ЮГ-2000.

Після перерви ситуація у грі особливо не змінилася  – рівна боротьба з обережно проведеними атаками. У гостей спостерігалося бажання особливо не ризикувати. А на 15 хвилині одна з атак ЮГа-2000 закінчилася тим, що гравець Майфона її перериваючи, переправив шкіряну кулю у свої ворота – 2:1. Рахунок на табло для претендента на срібні нагороди став комфортним.

Кінцівку зустрічі Майфон разом із своїм голкіпером Соколовським провів на половині поля опонентів, але на результат зустрічі це не вплинуло.

У підсумку ЮГ-2000 переміг і здобув срібний комплект нагород регіонального етапу (черкаська зона) чемпіонату України серед команд другої ліги.


“Цетус”–“Черкасиобленерго” – 2:2 (2:1)
Голи:
Масло, Погребняк – Лобов, Дєдов
Попередження: Гамалій, Масло – немає

Незважаючи на те, що вже зрозуміло, що Черкасиобленерго достроково виборов перше місце, а Цетус вище третього місця вже не підніметься, команди гру почали досить таки активно. Високий темп зустрічі задав Цетус, тим самим продемонструвавши свій намір на фініші «грюкнути дверима». Черкасиобленерго виклик прийняв.

Першими рахунок у зустрічі відкрили цетусівці, завершивши флангову атаку. Відповідь від суперника прилетіла швидко – 1:1. Проте перед перервою у Цетуса на дальній удар наважився Погребняк, на який Сорокін зреагував, але відбити не зумів – 2:1.

Другу половину зустрічі команди почали ще активніше із створенням великої кількості гольових моментів. Шість хвилин другого тайму команди краще зіграли при захисті свої воріт, чим при атаках, хоча були досить таки гострими. Цетус, хоч і вигравав, але часто атакував зі своїм голкіпером Іщенком. Згодом і Сорокін у Черкасиобленерго почав залишати свої ворота і біг до чужих.

За півтори хвилини до фінальної сирени у пасиві Цетуса з’явилося 5 попередження, а згодом і шосте, за яке признечено дабл-пенальті і реалізоване Лобовим. Був шанс Лобову і забити з чергового дабл-пенальті, але не вдалося.

У підсумку безкомпромісної боротьби матч закінчився внічию. «Цетус» у ранзі бронзового призера чемпіонату зіграв внічию з чемпіоном – командою «Черкасиобленерго», яка так і залишилася єдиним учасником черкаської зони чемпіонату України, що не цього сезону не програвав.





Олександр Манжела («ЮГ-2000») – найкращий голкіпер чемпіонату України з футзалу (II ліга, черкаська зона)

Пам’ятний приз вручила директорка СК «Будівельник» Світлана Бондар

Сергій Дєдов (“Черкасиобленерго”) – найкращий гравець чемпіонату України з футзалу (II ліга, черкаська зона)

Пам’ятний приз вручив віце-президент Асоціації футзалу Черкаської області Анатолій Коверський.

На Черкащині фінішував регіональний етап чемпіонату країни з футзалу серед команд другої ліги, яку виграв ФК «Черкасиобленерго», а її лідер атак забив у ворота суперників найбільше м’ячів – 10. Отже, Сергій Дєдов із «Черкасиобленерго» виграв бомбардирську гонку. Найближче до нього у списку бомбардирів розмістилися: Дмитро Проценко (Карбон) і Євген Баклан (Земельник-2)  – по 9 голів, Вадим Чорний (Майфон) – 8 голів, Максим Авер’янов – 7 голів.

«Черкасиобленерго» (28)

Дєдов (10), Вакуленко, Аргеєв (5), Раковський (2), Слівченко, Олійник (3), автогол суперника, Коркішко, Лобов (3), Раковський.

«Цетус» (17)

Погребняк (6), Гарнага (3), Скороходов, автогол суперника, Гамалій (3), Присяжнюк П., Масло (2).

«ЮГ-2000» (20)

Агарін Н. (2), Стрикаль (3), автогол суперника (3), Проценко, Калініч (4), Мачульський (2), Біляк (3), Бабенко (2).

«Майфон» (30)

Бобінський (2), Савченко (3), Бреус (2), Зоря (4), Чорний (8), Авер’янов (7), Орел (2), автогол суперника.

«Служба порятунку» (12)

Коломієць (2), Аджубей (3), Когус (2), Панченко (3), Горбань, Степанов.

«Карбон» (29)

Проценко (9), Кулик (3), Біда (5), Матвієнко (3), Агарін, автогол суперника, Петришин (4), Колос (2), Вінниченко.

МСК «Дніпро-U-19» (15)

Баранник, Савісько (4), Пархоменко (2), Матвійчук (5), Діхтярук (2), Гапеєв.

«Земельник-2» (30)

Баклан (9), Бирса (3), Барбанов (3), Кочура (6), автогол суперника (2), Карамалак (3), Гордієнко, Кладов, Манастирний, Травкін, Горбинко.

Чемпіонат України. 1-4 місця.

М Клуб І В Н П ЗМ ПМ О
1 “Черкасиобленерго” 6 3 3 0 14 7 12
2 “ЮГ-2000” 6 3 2 1 12 9 11
3 “Цетус” 6 1 4 1 8 10 7
4 “Майфон” 6 0 1 5 6 14 1

Чемпіонат України. 5-8місця (Кубок АФЧО).

М Клуб І В Н П ЗМ ПМ О
1 “Земельник-2” 6 4 1 1 23 13 13
2 “Карбон” 6 4 1 1 20 11 13
3 “Служба порятунку” 6 1 3 2 11 15 6
4 “Дніпро” U-19 6 0 1 5 10 25 1

За матеріалами Черкаський спорт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.